Vezseny, Jász-Nagykun-Szolnok megye

Eladó családi ház
Ár
115 millió Ft
Alapterület
200 m²
Telekterület
1612 m²
Szobák
5 + 1 fél
Azonosító: 32307293
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Kattintson az iroda (Árkádia Ingatlaniroda - Szolnok) összes hirdetéséhez
Árkádia Ingatlaniroda - Szolnok
Árkádia Ingatlaniroda - Szolnok
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó családi ház

Ingatlan állapota
újszerű
Építés éve
2018
Komfort
duplakomfortos
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Épület szintjei
földszintes
Fűtés
gáz (cirko), hőszivattyú
Légkondicionáló
van
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nem
Fürdő és WC
nincs megadva
Kilátás
udvari
Tetőtér
nincs megadva
Pince
nincs
Parkolás
önálló garázs

Leírás

Luxus ingatlan a vidéki nyugalomban
Eladóvá vált ez a minden igényt kielégítő igényesen felépített újszerű családi ház. Az álomház minden részlete egyedileg tervezett, jól átgondolt és praktikus, a kert mesébe illő szépségű. A főépület mellett egy teljesen felszerelt vendégház várja családtagjait, barátait. A hatalmas pázsitfűvel borított kertben gyermekeinek önálló játszótere, kerti kuckója, külön birodalma lehet. A nyári konyhában (mely az ingatlan harmadik konyhája) kemencében sütheti a saját készítésű kenyerét, vagy akár egészben malacot, vadhúsokat. A kerti fedett pavilonból távcsővel figyelheti a természetet, miközben dézsa fürdőzik a család, vagy szaunáznak a barátok. A terület gazdag madárvilággal rendelkezik, a környék fölött védett ritka fajok, pl. rendszeresem sasok köröznek a magasban. A Tisza egy ugrásnyira van a háztól, komppal átkelhet a túloldali szabadstrandra. A falut a Tiszaparton 17km festői szépségű gáton vezető út veszi körül, mely kiváló lehetőség kerékpározáshoz, nagyobb sétákhoz.
A település „zsákfalu” mégis jó a közlekedés, Szolnok 26km, Cegléd, Szentes a közelben, Kecskemét 50km, Budapest 120km, minden rövid időn belül elérhető, majd a nyugalom szigetére térhet haza minden nap. A környéken több strandfürdő is elérhető, Martfűi termál, a híres Tiszakécskei, Cserkeszőlői fürdők. A település dinamikusan fejlődik, egyre többen választják a nyugalmas vidéki lakhelyet a mindennapi életük bázisául. A szomszédság kifogástalan, kedves összetartó, egymásra figyelő emberek élnek Vezsenyen.
Az ingatlan műszaki paraméterei:
Főépület hasznos alapterülete 130 nm, lakófunkcióra kialakított garázs 68 nm.
Alapozás: vasbeton sávalap, HB38 tégla falazat, rajta nikecell hőszigetelés (főépület 15cm, garázs 10cm). Főépületen betoncserép, garázs mázas kerámia cserép. A födém szigetelés kőzetgyapottal megoldott.
Műanyag színezett nyílászárók, 2 rétegű hőszigetelt üvegezéssel. A nyílászárókon rejtett tokos alumínium redőnyök, távirányítóval, fali kapcsolókkal elektromos mozgatással.
A fűtést egy Weissmann távirányítható kondenzációs kazán oldja meg, minden helységben padlófűtés hőleadással. A nappaliban bioetanolos látványkandalló teremt bensőséges hangulatot.
Minden épület külön klimatizált, a főépületen és a garázson egyaránt 5kW-os hőszivattyús hűtő/fűtő klíma, a gyermek játszóházon 2kW-os klíma van felszerelve.
Az ingatlanban három minden igényt kielégítő konyha van beépítve, teljes körűen gépesítve.
A lebegő csúszó kapu távirányítható, biztonságról beléptető rendszer gondoskodik, továbbá a telekhatárokon infrakapuk jelzik az illetéktelen belépést.
A telek teljes területén lévő külső világítás, sötétedés után kapunyitásra automatikusan felkapcsolódik, ez nagyon praktikus és hangulatos a későn hazaérkezőnek. A sok kültéri világítás közül 6 db kőkandeláber állandó éjszakai megvilágítást ad a kertnek, ezek automatikus alkonykapcsolóval vannak ellátva.
Az ingatlanban három fázis, 3 x 25A elektromos áram áll rendelkezésre, a gazdaságos üzemelésről 8kW-os napelemes rendszer gondoskodik. Minden világítótestet korszerű energiatakarékos led fényforrással szereltek, a kocsibeállóban 11kW-os töltőről tudja elektromos autóját tölteni.
Többféle kikapcsolódási lehetőség is kínálkozik, a lakóházban 6 személyes finnszaunában tud kikapcsolódni, feltöltődni. A kertben, fedett teraszon 4200 literes akácfából készített 8 személyes, fűthető dézsában lehet akár nagyobb társasággal is az időt kellemesen eltölteni. Az egyébként fedett terasz szükség esetén esztétikus ponyva függönyökkel teljesen lezárható, akár fűthető így egész évben használható.
A főépület melletti épületben külön konyha került kialakításra, a hatalmas térkővel burkolt terasz jó lehetőség vendégek fogadására, partik rendezésére. A konyhában a legnagyobb méretű mobil kemencét építették be, melynek mélysége 1m. Süthető benne minden finomság, kenyeret, süteményeket, húsokat, szinte bármit elkészíthet benne.
A telek teljes területe 1612nm, parkosított, fákkal, cserjékkel, örökzöldekkel telepített, ebből térkővel burkolt 350nm felület és a gyermekek részére játszótér is rendelkezésre áll egy teljesen önálló játszóház is a gyerekbirodalom része. A kert öntözése 80m mély fúrt kútból történik, melynek vize kiváló minőségű. Az automata öntözőrendszer kettő központi egységgel működik, a kerítésen belüli területet 12 körös, az utcafronti külső részt 4 körös rendszer öntözi.
Az ingatlan üzemeltetése szempontjából opciós lehetőség a közvetlen szomszédos telek megvásárlása, mely a jelzett árba nem tartozik bele (külön megállapodás szerint árazódik). Az ingatlan mellett lévő telek (külön HRSZ), található rajta egy három állásos könnyűszerkezetes lemezgarázs, egy felújítás előtt álló vályog szerkezetű épület, melynek funkcióját még lehetőség lesz eldönteni, (pl. személyzet részére épület, vendégház…stb). A telken lehetőség van a teljes területről származó kerti zöldhulladék elhelyezésére, komposztálására, állatok tartására. A telek kiválóan kiegészíti a gyönyörű lakóingatlant.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Kattintson az iroda (Árkádia Ingatlaniroda - Szolnok) összes hirdetéséhez
Árkádia Ingatlaniroda - Szolnok
Árkádia Ingatlaniroda - Szolnok