Bezárás

Veszprém, Óváros tér 22.

Kiadó utcai bejáratos üzlethelyiség
Alapterület 100 m²
Ár havonta 420 000 Ft
  • Térkép
Mazurek Istvánné
06 30 331 ···
Kinizsi Invest Zrt.
Üzenetet küldök

Kiadó utcai bejáratos üzlethelyiség

Ingatlan állapota felújított
Emelet nincs megadva
Légkondicionáló van
Rezsiköltség nincs megadva
Költözhető azonnal
Min. bérleti idő nincs
Veszprém belvárosában, impozáns irodaházban irodai, szolgáltatói célra alkalmas irodák (50 nm, 102 nm és 162 nm) és üzlethelyiség bérbeadók. Az irodák külön-külön is igénybe vehetőek, az épületen belül a lépcsőházból külön bejárattal rendelkeznek.

Az irodaház utcafrontján 112 nm nagyságú üzlethelyiség kiadó. Az üzlethelyiség két bejárattal rendelkezik, így az irodaházon belülről is megközelíthető. Az ingatlanok bútorozottan is bérelhetők külön megegyezés alapján.

Az iroda egységek 4 szinten helyezkednek el. Az egyes irodablokkokban több külön álló iroda, tárgyaló, titkársági, illetve fogadótér került kialakításra. Minden iroda együttes önálló cirkó fűtéssel rendelkezik, külön konyharész és vizesblokk tartozik hozzá. Az irodahelyiségek bútorozottan is kivehetőek, külön megegyezés alapján. Meghatározott irodákhoz külön szerver szoba igényelhető.

Az egész épület kamerával ellátott, a vagyonvédelmi előírásoknak megfelelően riasztóval, tűzjelzővel felszerelt. Az irodaház bérlői számára rendelkezésre áll klubszoba, fitneszterem, szauna. Nagyobb megbeszélések, oktatások lebonyolítására 10-30 fős tárgyalótermekben van lehetőség külön díj ellenében.

Az ingatlan bérlői számára zárt parkolóban, beálló is bérelhető.


Kapcsolat a hirdetővel

06 30 331 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk