Veszprém, Óváros tér 24.

Kiadó utcai bejáratos üzlethelyiség
Veszprém, Óváros tér 24.
Ár havonta
590 ezer Ft
Alapterület
176 m²
Azonosító: 26752584
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Kiadó utcai bejáratos üzlethelyiség

Ingatlan állapota
újszerű
Építés éve
1950 előtt
Emelet
földszint
Légkondicionáló
van
Rezsiköltség
nincs megadva
Költözhető
azonnal
Min. bérleti idő
24 hónap

Leírás

Az ingatlan Veszprém város történelmi centrumában, frekventált helyen, az Óváros tér 24. szám alatt található. A nagy turistaforgalmú téren a Vár feljáró, a Városháza, bankok és kereskedelmi egységek, vendéglátó egységek találhatók. A téren található épületek városképi jelentőséggel bírnak.
A hosszú távú bérletre ajánlott ingatlan az épület földszintjén helyezkedik el, 176 nettó négyzetméteren, nagyméretű utcai portállal. A földszint tér felőli része mindig kereskedelmi egységként működött, az 1950-es évektől OTP bankfiókként funkcionál. A jellegzetes épület a veszprémi lakosok által közismert, tradicionális hely, így nagy üzleti jelentőséggel bír.
Az ingatlan teljes közművel ellátott, hűtés-fűtés, biztonságtechnika kiépített. Rendelkezésre álló elektromos teljesítmény : 39,123 KW; 3 x 58 = 174 Amper. Az ingatlan alternatív hasznosíthatósága széleskörű, a jelenlegi funkció mellett kifejezetten alkalmas kereskedelmi vagy vendéglátó profilra, a belső terek a főfalak kiváltásával igény szerint egyterűsíthetők. Bérleti díj
: 590.000 Ft +AFA/hó
Lépj kapcsolatba a hirdetővel