Bezárás

Veszprém, Házgyári út

Kiadó telephely
Alapterület 2 987 m²
Telekterület 8 900 m²
Ár havonta 1 500 Ft
  • Térkép
Kauker János
06 20 589 ···
Élvit Ingatlan Iroda
Üzenetet küldök

Kiadó telephely

Költözhető azonnal
Min. bérleti idő 1 év
Új tagolt raktárépület irodákkal kiadó!
A házgyári út mellett aszfaltos megközelítéssel rövidesen befejezre kerülő 4 tagos hőszigetelt raktár, ami nyárra további 3 taggal bővül, mindez irodai háttérrel épült.


Jelenleg 4 kapus, de egymásba is nyitható hőszigetelt raktárt, és 3 különálló irodai komplexumot tartalmaz a jelenlegi befejezés közeli építés, ami áprilistól bérelhető, de további 3 kapús 900m2 -es szárny is a nyár végére elkészül. Tervezzen velünk, hogy mi is tervezni tudjunk Önnel Önökkel. A csarnokok 200-tól 700m2 ig kerülnek megépítésre, igény szerint fűtés is megoldható. A burkolásra kerülő udvar kamion, targonca mozgáshoz is alkalmas, de lesz kulturált parkolóhely az irodai dolgozóknak is. A 3 iroda blokk egyenként tárgyalóból, 2 irodából, teakonyhából, wc ből áll. A raktár béréleti díja 1500Ft+áfa/m2/ hó. Az iroda 3000Ft+áfa/m2/hó árért bérelhető. Az irodák alacsony költségen üzemeltethetőek hőszivattyús fűtési megoldással.

A környék leírása
A szomszédságban az un. Lengyel piac működik vasárnaponként. A telek közvetlen közelében vasúti szállítási lehetőség is adott.

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 589 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk