Veszprém, Diósy Márton utca 2.

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
A hirdető nem töltött fel fotókat az ingatlanról.
Alapterület
88 m²
Azonosító: 32468531
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség

Ingatlan állapota
nincs megadva
Emelet
nincs megadva
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva

Leírás

Eladó a Március 15.-e úti lakótelep szívében az uszoda szomszédságában egy 88m2-es ingatlan, ebből az üzlet tér 54m2 búrkolata parketta, iroda rész 12 m2 burkolata parketta, raktár 12m2 burkolata járólap, közlekedő 4m2 burkolata járólap, iroda 3m2 burkolata járólap, Wc kézmosó 3m2 burkolata járólap.
Kiváló adottságokkal rendelkezik, közvetlen közelben található „100m” játszótér,orvosi rendelő,gyógyszertár,élelmiszer bolt. A vendéglátó egységen kívül szinte minden tevékenységre van mód. Földhivatali bejegyzésben 4 db parkoló tartozik hozzá, de a környéken ingyenesen lehet parkolni. Az üzletnek két bejárata van vevő ill. gazdasági.
A bejárat előtt egy 12m2-es teraszrész is található. Szigetelés szempontjából is megfelel a mai követelményeknek mivel műanyag nyílászárókkal rendelkezik, ill egyedi hőmennyiség mérő alapján van az elszámolás mint ahogy a víz és a villany esetében is. Nem mintha tartani kellene az idegenkezűségtől, de az üzletben van riasztó berendezés, ami akár közvetlen beköttethető a biztonsági szolgálathoz. Vezetékes telefonvonal ill. kábeltévé bekötésére is van lehetőség. Az üzletben 3 fázisú villamos hálózat van kiépítve. Minden adott hozzá hogy akár lakássá is átalakítható legyen! Egyéb információért kérem hívja a megadott telefonszámot.
Megtekinthető előre egyeztetett időpontban.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély