Veszprém, Jutasi út 23.

Eladó egyéb iroda
Veszprém, Jutasi út 23.
Alapterület
523 m²
Azonosító: 26674839
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó egyéb iroda

Ingatlan állapota
felújított
Építés éve
1950 és 1980 között
Energiatanúsítvány
ee
Emelet
2
Épület szintjei
4
Légkondicionáló
van
Üzemeltetési díj
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Tetőtér
nincs megadva
Parkolás
udvari beálló - benne van az árban

Leírás

Az ingatlan Veszprém megye székhelyén, Veszprém belvárosi részén a Jutasi úton helyzekdik el. Megközelíthetőségi adottságai rendkívűl jók, a helyi és távolsági autóbuszmegállók az ingatlan közvetlen közelében vannak, a város főútcája 2 perc gyalogsétával elérhető. Parkolási lehetőség telken belül, az irodához tartozó 11 db beállóban, valamint a környező utcákban biztosított. Az eladásra kínált ingatlan alápincézett, földszint + 2 emelet tagolódású, hagyományos szerkezetű, lapostetős épület földszintjén ill. pinceszintjén helyezekdik el. A 467 m2-es irodaegyüttes a társasház utcafrontjáról önálló bejáraton keresztül, míg az 56 m2-es pinceszinti irattár az udvari lépcsőház felöl érhető el. Az épület további szintjein 16 db társasházi lakás került kialakításra. Az ingatlan összközművel ellátott, a fűtés-hűtés szabályozható, biztonságtechnikai és struktúrált számítógép rendszer kiépített.
Jelenlegi vér plasma centrum funkcióra való átépítése, kialakítása és a működés beindítása 2020. február elsejével történt.
A bérleti szerződés öt plusz 3 x három évre érvényes. Eladási ára 209 millió Ft+ ÁFA
Befektetésre ajánlott, jövedelem termelő ingatlan. / 9 % hozam , 11 év megtérülés / Az ingatlan a tulajdonos céggel együtt is eladó!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel