Bezárás

Veszprém, Veszprémvölgyi utca

Eladó családi ház
Alapterület 152 m²
Telekterület 700 m²
Szobák száma 4
Ár 77 millió Ft
  • Térkép
Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda
06 70 380 ···
   
Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota nincs megadva
Építés éve 1981-2000 között
Komfort nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 2
Fűtés nincs
Légkondicionáló nincs
Akadálymentesített nem
Fürdő és WC egy helyiségben
Kilátás panorámás
Tetőtér beépített
Pince nincs
Parkolás önálló garázs - benne van az árban
Veszprémben a Veszprémvölgyi utca domboldalán a nappaliból a Viaduktra, Várra, fenyvesre és a Séd völgyére panorámás, önálló (körbejárható) 1994 körül téglából épült 152 m2-es szinteltolásos családi ház, ~700 m2-es, összközműves telken eladó. Déli fekvésű, vagyis teljesen körbenapozott.
Az ingatlan felújítását megkezdték, de szükséges még (a Tulajdonos tervei szerint) egy napelemes illetve hőszivattyús hűtés-fűtés, meleg víz rendszer kialakítása. A konyha és a két önálló fürdőszoba illetve WC teljes felújítása. Az épületben a burkolatok cseréje és igény szerint a jelenleg fa nyílászárók felújítása vagy cseréje.
A térképszelvényen feltűntetett gazdasági épület kiválóan alkalmas lehet egy panorámás fitness, wellness épület kialakítására, amelynek mérete közelítően fél terasszal számolva 40 m2.
A fő épület úgynevezett szinteltolással épült, tágas, világos, nagy ablakok jellemzik. Két nagy méretű szoba található a földszinten, egy fürdőszoba, egy tároló. Az egyik szobából 14 m2-es, részben fedett, fa szerkezetű új terasz nyílik.
A szinteltolás fél szintjén a főbejáratból nyílva az étkezőt, konyhát és kamrát alakították ki. Ezeken a helyiségeken is több ablak található.
A kemény fából készült, masszív széles lépcsőn jutunk fel a szinteltolás következő szintjére, ahol a folyosóról az épület második fürdőszobája, WC-je található. A folyosóról nyílik az a két szoba melyet a Tulajdonos összenyitott és így egy nagyméretű, a 4,5 m2-es erkély felével számolva közelítőleg 60 m2-es tágas, világos, panorámás, nagy belmagasságú nappalit alakítottak ki. Mivel ennek a nappalinak két ajtaja van így igény esetén visszaépíthető az elválasztó fal és két nagy méretű szoba keletkezhet.
A megközelítése a háznak a Veszprémvölgyi útról a domboldalra felvezető magánúton történik, amely egy olyan magán zsákutca melyen 3 ingatlan Tulajdonosai közlekednek. A bejárás jogilag rendezett, a tulajdoni lapokon feltűntetett szolgalmi jogokkal. Ez az ingatlan a legbelső, vagyis ezen keresztül már senki sem jár át.
Az udvar a kb. 15 m2-es garázs előtt aszfaltozott. A lépcsős kialakítású telek a behajtó kivételével kerítéssel vagy sövénnyel körbekerített.
A domboldalt terméskő támfallal támasztották meg. A garázs teteje egy 28 m2-es betonozott terasz.
A növényzet tuják, dísznövények, sövények, fenyők és akácok.
Az ingatlant olyan Érdeklődőknek ajánljuk, akiknek fontos a városon belüli egyediség, a nyugalom, a tiszta levegő, a teljes természetes környezet. A Tulajdonos tervei szerint legalább 15 millió Ft-os ráfordítást igényel még az ingatlan, a felújítás illetve a korszerűsítés befejezésére. A Tulajdonos esetleg Veszprém vagy Veszprém környéki tégla lakást beszámít.
Az épület vízszigetelése és statikája jól megépített.
Az ingatlant irodánk előre egyeztetett időpontban tudja mutatni.
A Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda teljes eladó és bérbeadó ingatlan és albérlet kínálatát megtekintheti honlapunkon. N3987

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 150-199 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda
A referens összes hirdetése
Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda
Az iroda összes hirdetése
06 70 380 ···
   
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?