Bezárás

Veszprém, Veszprémvölgyi utca

Eladó családi ház
Alapterület 152 m²
Telekterület 700 m²
Szobák száma 4
  • Térkép
Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda
06 70 380 ···
   
Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota nincs megadva
Építés éve 1981-2000 között
Komfort nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 2
Fűtés nincs
Légkondicionáló nincs
Akadálymentesített nem
Fürdő és WC egy helyiségben
Kilátás panorámás
Tetőtér beépített
Pince nincs
Parkolás önálló garázs - benne van az árban
Veszprémben a Veszprémvölgyi utca domboldalán a nappaliból a Viaduktra, Várra, fenyvesre és a Séd völgyére panorámás, önálló (körbejárható) 1994 körül téglából épült 152 m2-es szinteltolásos családi ház, ~700 m2-es, összközműves telken eladó. Déli fekvésű, vagyis teljesen körbenapozott.
A Tulajdonos Veszprém vagy Veszprém környékén kisebb családi házat vagy lakható nyaralót, illetve tégla lakást beszámít értékegyeztetéssel.
Az ingatlan felújítását megkezdték, de szükséges még (a Tulajdonos tervei szerint) egy napelemes illetve hőszivattyús hűtés-fűtés, meleg víz rendszer kialakítása. A konyha és a két önálló fürdőszoba illetve WC teljes felújítása. Az épületben a burkolatok cseréje és igény szerint a jelenleg fa nyílászárók felújítása vagy cseréje.
A térképszelvényen feltűntetett gazdasági épület kiválóan alkalmas lehet egy panorámás fitness, wellness épület kialakítására, amelynek mérete közelítően fél terasszal számolva 40 m2.
A fő épület úgynevezett szinteltolással épült, tágas, világos, nagy ablakok jellemzik. Két nagy méretű szoba található a földszinten, egy fürdőszoba, egy tároló. Az egyik szobából 14 m2-es, részben fedett, fa szerkezetű új terasz nyílik.
A szinteltolás fél szintjén a főbejáratból nyílva az étkezőt, konyhát és kamrát alakították ki. Ezeken a helyiségeken is több ablak található.
A kemény fából készült, masszív széles lépcsőn jutunk fel a szinteltolás következő szintjére, ahol a folyosóról az épület második fürdőszobája, WC-je található. A folyosóról nyílik az a két szoba melyet a Tulajdonos összenyitott és így egy nagyméretű, a 4,5 m2-es erkély felével számolva közelítőleg 60 m2-es tágas, világos, panorámás, nagy belmagasságú nappalit alakítottak ki. Mivel ennek a nappalinak két ajtaja van így igény esetén visszaépíthető az elválasztó fal és két nagy méretű szoba keletkezhet.
A megközelítése a háznak a Veszprémvölgyi útról a domboldalra felvezető magánúton történik.
Az udvar a kb. 15 m2-es garázs előtt aszfaltozott. A lépcsős kialakítású telek a behajtó kivételével kerítéssel vagy sövénnyel körbekerített.
A domboldalt terméskő támfallal támasztották meg. A garázs teteje egy 28 m2-es betonozott terasz.
A növényzet tuják, dísznövények, sövények, fenyők és akácok.
Az ingatlant olyan Érdeklődőknek ajánljuk, akiknek fontos a városon belüli egyediség, a nyugalom, a tiszta levegő, a teljes természetes környezet. A Tulajdonos tervei szerint legalább 15 millió Ft-os ráfordítást igényel még az ingatlan, a felújítás illetve a korszerűsítés befejezésére.
Az épület vízszigetelése és statikája jól megépített.
Az ingatlant irodánk előre egyeztetett időpontban tudja mutatni.

A Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda teljes eladó és bérbeadó ingatlan és albérlet kínálatát megtekintheti honlapunkon. N3987

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 150-199 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda
A referens összes hirdetése
Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda
Az iroda összes hirdetése
06 70 380 ···
   
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk