Bezárás

Veszprém, Óváros

Kiadó tégla építésű lakás
Alapterület 115 m²
Szobák száma 3
Ár havonta 280 000 Ft
  • Térkép
Kohári Lívia
06 20 556 ···
Vespa Ingatlaniroda
Üzenetet küldök

Kiadó tégla építésű lakás

Ingatlan állapota újszerű
Építés éve 1950 előtt
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Emelet nincs megadva
Épület szintjei földszintes
Lift nincs megadva
Belmagasság 3 m vagy magasabb
Fűtés elektromos, cserépkályha
Légkondicionáló van
Bútorozott igen
Rezsiköltség nincs megadva
Költözhető azonnal
Min. bérleti idő 1 év
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC egy helyiségben
Tájolás északkelet
Kilátás utcai
Erkély 50 m²
Kertkapcsolatos igen
Tetőtér nincs megadva
Gépesített igen
Kisállat nincs megadva
Dohányzás nincs megadva
Parkolás utca, közterület - ingyenes
A VESPA Ingatlaniroda kiadásra kínálja az alábbi egyedi adottsággal rendelkező ingatlant Veszprém szívében

Elhelyezkedése a történelmi városrészen az Óváros terén, a Városházával átellenben található. A tér legpatinásabb ikonikus épülete, a sárga színű, barokk copf stílusú manzárdtetős Pósa-ház rezidenciájának közvetlen szomszédságában található. Ablakaiból a tér, a Tűztorony, és számos XIX-XX. század fordulóján épült, zömmel szecessziós stílusú épület látványában gyönyörködhetünk.
Az épület 1793-ban épült, és történelmi múltjára tekintettel jelenleg is műemlékvédelem alatt áll. A ház a műemlékvédelmi szabályoknak megfelelően, de mai technológiák jegyében, magas minőségben és teljeskörűen lett felújítva.
Mára az impozáns történelmi épületek, státuszszimbólummá váltak, a különleges atmoszférájú épületekben lakni, élni, ritka lehetőség, a hétköznapokban életvitelszerűen azt birtokolni pedig, igazi unikum szintű életérzés.
A lakás egy szinten, polgári stílusának megfelelően nagy belmagassággal, tágas, világos letisztult életterekkel, és az ezzel járó nívós életérzéssel rendelkezik. Nyílászárói prémium kategóriás, gyártásánál kiemelt figyelmet fordítottak a hangszigetelésre, hogy teljes intimitását minden körülmények között megőrizze a épület, még a lenti tér nyári látogatottság alatt is.
A tágas nappali és az egyik háló ablakai a fentiekben leírt impozáns látvánnyal rendelkezik. A hálóban igényes rakott, cserépkályha biztosítja az egész lakásban kialakított innovatív elektromos fűtés melletti, igazi otthon melegét. Konyhája kényelmes, szellős, teljes gépesítéssel, tűzhelytől a szemes kávédarálóig, az egészségtudatos prémium kategóriás víztisztító berendezésig. Hátsó hálószobája mellett gardrób helyiség és kijárat van egy tágas, nagy méretű teraszra is. A lakás légkondícionált, minőségi bútorokkal berendezett, teljes gépesítéssel, épületen belüli saját pince használattal rendelkezik. Fentieken túl tartozik hozzá egy, intim hangulatú, saját használatú belső udvar rész, melyen belül egy 15 m2 területű szabad felhasználású ablakkal rendelkező, zárható helyiség van, mely alkalmas nyári grill konyha, esetleg igény szerinti más funkciók kialakítására.
További opció lehet, külön költségtérítés mellett, egy 20 m2 volumenű belsőudvarrészből nyíló berendezett irodahelyiség bérlési lehetősége.
Rezsi költségként számolni kell víz, és áram szolgáltatás, fűtés, wifi és kábel tv szolgáltatás, szemétszállítási díj fizetésével, és igény szerint parkolókártya díjával az épület előtti mindig biztos és gondtalan megálláshoz.
Komfortszolgáltatásokkal hosszútávra bérelhető, kizárólag igényes, nívós és minőségi életkörülményekhez szokott, és ahhoz ragaszkodók számára.

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 556 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk