Bezárás

Veszprém, Füredidomb

Eladó családi ház
Alapterület 114 m²
Telekterület 600 m²
Szobák száma 4
  • Térkép
Kauker János
06 20 589 ···
Élvit Ingatlan Iroda
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota jó állapotú
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 2
Fűtés gázkazán
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC nincs megadva
Kilátás kertre néző
Tetőtér beépíthető
Pince nincs
Parkolás önálló garázs - benne van az árban
Veszprémben a Füredi dombon keres házat?
Kiváló elhelyezkedésű családiház önálló telekkel. A fő életterek akár 2 generáció finom elkülönülésével is kiváló lehet. Az egyik az udvarszinntel azonos, a másik az utcafronttal.


Az utcafrontos megközelítésű 2 szobás nagy előszobás és az étkezős konyhaszint téglából épült a 40.-es években, míg a szintén 2 szobás udvari épületrész kő főfalrendszerrel épült. A ház Bramac héjazatot kapott 9 éve. Az így kialakult két szint külön bejáratos, bár belső lépcső is adott az egy családos élethez. A szobák hagyományos parkettával fedettek, a fürdők csempézettek. A fűtés gázkazánokkal, és külön-külön mérve. A ház ápolt, de számolnunk kell felújítással, a vízvezetékrendszer, burkolatok egyrésze cserére érett. A nyílászárók csak részben cseréltek, a többi jó állapotú. A K-Ny.-i bevilágítás végett igazán világos jó hangulatú, csendes otthon. Az udvarban utcafronti nagy garázs, és alatta a kertrenyíló nagy tároló.

A környék leírása
Az Erzsébet sétány, a belváros közelsége kellemes időtöltést kínál, a NY.-i oldalon az Egyetem városrész ad több szolgáltatást.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 80-119 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 589 ···
Üzenetet küldök