Bezárás

Veszprém, Egyetemváros

Eladó családi ház
Alapterület 270 m²
Telekterület 789 m²
Szobák száma 6 + 1 fél
  • Térkép
Nagy Zsuzsanna
06 30 377 ···
Indra Ingatlan
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota felújított
Építés éve 1950-1980 között
Komfort duplakomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 2
Fűtés gáz (konvektor)
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC külön és egyben is
Kilátás kertre néző
Tetőtér beépített
Pince van
Parkolás önálló garázs - benne van az árban
VESZPRÉM ELIT VÁROSNEGYEDÉBEN ELADÓ EGY AKÁR TÖBBGENERÁCIÓS CSALÁDI HÁZ ! TÖBB CÉLÚ HASZNÁLATTAL VÁLLALKOZÁSNAK/BEFEKTETÉSNEK IS KIVÁLÓAN ALKALMAS!

KINEK AJÁNLOM?
-Két- vagy háromgenerációs, illetve nagy teret igényló családnak
-Egészségügyi vállalkozások (fogorvos, egészségház, gyógytornász, esztétikai sebész,
természetgyógyászati rendelő stb.)
-Irodai szolgáltatások (ügyvédi iroda, fénymásoló szalon, tervező iroda stb.)
Az irodai/egészségügy, illetve lakáshasználat együttesen kiválóan valósítható meg.

-Befektetőknek, vállalkozóknak: 2-3 lakásos társasházzá alakítható.
Az ingatlan folyamatos befektetésként kiadásra/bérbeadásra is kiválóan alkalmas ( 3-4 lakóegység kialakítható). Az Egyetem közelsége miatt nagy igény lenne rá! Kiváló városrész, így az árát tartja / növeli.

HELYSZÍN
Veszprém elit városnegyedében, kellemes családi házas övezetben, az Egyetemváros egyik legszebb részén, saroktelken található e több bejárattal is rendelkező, déli fekvésű, 7 szobás családi ház. Az Egyetemváros (Alsóváros) kisebb dombokon terül el a Jeruzsálemhegy és a Balatonfüred felé vezető út között.

KÖZLEKEDÉS, INFRASTRUKTÚRA
Veszprém belvárosa gyalogosan 15 percnyire van, autóval ez mindössze 2-3 perc. Minden elérhető gyalogosan is, ami a mindennapi kényelmes élethez szükséges. A belváros a közigazgatási, közlekedési, kereskedelmi, egészségügyi és kulturális központja. Veszprém látványosságainak túlnyomó része is sétatávolságnyira van.

AZ INGATLAN
Az esztétikailag kellemes – polgári hangulatot idéző – összkomfortos, 270 nm alapterületű családi ház 1972-ben épült. Az állapota kiváló, mivel a Tulajdonos folyamatosan karban tartotta, felújította, korszerűsítette.
A lakrészek külön bejárattal rendelkeznek. A helyiségek tágasak, a belmagasság 280 cm. A terasz nagysága 18 nm.

-1. lakrész: 3 + 1 szoba) jó állapotban, (igény esetén esztétikai felújítás lehet indokolt)
-2. lakrész: 3 szoba (igény szerint bővíthető) kiváló állapotban két szinten

MŰSZAKI LEÍRÁS
A nyílászárók hő- és hangszigeteltek, a tégla falak 12 cm vastagságban I. osztályúan hőszigeteltek. A fűtést egyedileg szabályozható gázkonvektor, a meleg vizet gázbojler biztosítja. Tetőtérben klíma, távfelügyelethez bekötött riasztórendszer, biztonsági bejárati ajtók, kényelmes, különleges tölgyfa lépcső vezet a tetőtéri szintre.

KERT
Parkosított, kellemes díszkert, hangulatos kerti kiülővel. Nagysága: 789 nm. Igényes kerítés mindkét utcafronton, kovácsoltvas kapuk. Saroktelek révén, a két külön bejáratú garázs két utca felől közelíthető meg, részben elektromos kapuval. Tárolási lehetőség: 36 nm pince és beépítetlen padlásrész.

AZ INGATLAN ÁRA
Az ingatlan eladási ára: 99 MFt.

Az ingatlan per- és tehermentes, tiszta tulajdoni viszonyokkal rendelkezik, 30 napon belül birtokba vehető. Az ár a beépített bútorokat tartalmazza, de külön megbeszélés tárgyát képezheti a többi berendezés megvétele.
Kérés esetén alaprajzot küldök.

Amennyiben további információra van szüksége, vagy személyesen is meg szeretné tekinteni ezt az üzleti célokra is alkalmas ingatlant, úgy kérem, hogy hívja az INDRA Ingatlant!

FOLYAMATOSAN KERESÜNK PANORÁMÁS, VÍZKÖZELI, ÚJ ÉPÍTÉSŰ, EGYEDI TERVEZÉSŰ, VAGY PATINÁS INGATLANOKAT A BALATON ÉSZAKI PARTJÁN, A DUNAKANYARBAN ÉS BUDÁN.
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 200-299 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 377 ···
Üzenetet küldök