Bezárás

Veszprém, Dózsaváros

Eladó családi ház
Alapterület 160 m²
Telekterület 1 117 m²
Szobák száma 4
Ár 32 millió Ft
  • Térkép
dr. Erdélyiné Csurgay Mária
06 20 978 ···
 
MISTY Ingatlaniroda
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota nincs megadva
Komfort nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 2
Fűtés nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Tetőtér beépített
Pince van
Parkolás udvari beálló
Dózsavárosban frekventált helyen eladó egy átépités és tetőtér beépités alatt álló családi házas épület , melyben üzlet, iroda és lakás kialakítási lehetőségre vannak tervek.
Zárt udvarban 10 gépkocsi beállóhellyel és nagy fedett udvari tárolóval is rendelkezik az ingatlan.
Az átépités és rekonstrució folyamatban van, a tetőt lecserélték és a tetőtérben már szerkezetkész állapotban kialakították a lakást.
Az ingatlan kiválóan alkalmas olyan családok részére, akik lakást és üzletet is szeretnének egy helyben. De lehet csupán kétszintes családi házként is befejezni.
Az ingatlan két telken fekszik, együttes területük 1117 nm.
Az egyik telek 235 nm alapterületű melyen egy folyamatban lévő rekonstrukcióval 165 nm területű hosszúkás épület áll, 26 x 8 m befoglaló mérettel. Az épület jelenleg egy 165 nm alapterületű, funkciójában egy-rendeltetési egységes 87 nm-es iroda, a hozzátartozó gazdasági és tároló részekkel együtt 78 nm területen.
Az engedélyezett átépítési terv szerint az alsó szinten iroda működne, azonban a tetőtérben kialakításra kerülne egy nettó 68 nm alapterületű erkélyes lakás. A tervezett lakás helyett kétszintes irodaépületként vagy lakásként is funkcionálhat az épületkomplexum.
Az alsó szintre tervezett helyiségek: 51 nm-es utcára nyiló üzlethelyiség vagy iroda, 13 nm előtér, 5 nm közlekedő, 6 nm teakonyha, 13 nm tároló, 17 nm raktár, 5 nm tároló, mosdó, az épület hátsó traktusában 41 nm tároló.
Felső (tetőtéri) szintre tervezett lakás helyiségei: 21 nm nappali-étkező, 2 db 21 nm-es szoba, 10 nm előtér, 7 nm konyha, 6 nm fürdő, 2,5 nm tároló.
Az épület belseje szép és megtartandó épitészeti elemeket tartalmaz mint boltives mennyezetrészek.
A másik telek 882 nm területű, melyen egy nagyméretű fedett tároló van jelenleg, és 10 gépkocsi beállóhely van engedélyezve a zárt udvarban.
A két telek szerves egységet képez. Udvari bejárásra is van lehetőség.
A rekonstrukció keretében a tető teljes cseréje megtörtént, és a ház már emelt szintű szerkezetkész állapotban van.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 150-199 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

dr. Erdélyiné Csurgay Mária
A referens összes hirdetése
06 20 978 ···
 
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?