Veszprém, Csatárhegy

Eladó hétvégi házas nyaraló
Veszprém, Csatárhegy
Alapterület
30 m²
Telekterület
1039 m²
Szobák
1 + 1 fél
Közvetítői azonosító: COM M191538
Azonosító: 32140348
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó hétvégi házas nyaraló

Ingatlan állapota
újszerű
Építés éve
2001 és 2010 között
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Fűtés
cserépkályha
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Kilátás
panorámás
Tetőtér
beépített
Villany
telken belül
Víz
telken belül
Gáz
nincs
Csatorna
nincs

Leírás

Veszprém-Csatárhegyen eladó egy remek kis házikó 1039 m2-es, teljesen körbe kerített területen. A telek fekvéséből, illetve a rajta lévő épület tájolásából adódóan nagyszerű kilátás nyílik Veszprémre és környékére. A kert szépen karban tartott, gondozott gyümölcsfákkal és dísznövényekkel.
A mintegy 20 éves épület az elmúlt években több korszerűsítésen is átesett, így most gyakorlatilag újszerűnek mondható. Fala vastag külső szigetelést, a palatető többszörös védőréteget kapott. A 20 m2-es alapterületen egy konyhával egy légtérben lévő nappali és egy kis fürdőszoba található. Ez utóbbiban a mosdó, zuhanyfülke és WC mellé még egy mosógép is befér. A fűtéséről a nappaliban lévő szép cserépkályha egyik sarokrésze gondoskodik. A konyha berendezése (gáztűzhellyel, szagelszívóval) benne van az árban. A konyha rész feletti nyíláson egy mobil létrán lehet felmenni a tetőtérben kialakított szobába. A tető is gondosan szigetelt, fűtése a kémény által leadott hővel megoldott.
Az ingatlan környezetében vezetékes víz nincs, egy 5 m3-es föld alatti tartályban gyűlik a csapadékvíz. A tartály melletti pincében található szivattyú és villanybojler által biztosított a hideg-meleg víz az épületben. Ivóvízhez jutni a közeli ,kártyával működő vízvételi helyen lehet. Egy ugyancsak 5 m3-es emésztő teszi teljessé a komfortot.
Az telken található még egy garázsnak is megfelelő lemez, illetve egy ponyvás tároló.
Az ingatlantól 200 m-en belül van megállója a veszprémi helyijáratnak.
Amennyiben ez a kikapcsolódásra, de akár huzamos ott tartózkodásra is alkalmas ingatlan felkeltette érdeklődését, várom hívását.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel