Veszprém, Cholnokyváros Kiadó raktárhelyiség
Alapterület 424 m2
Telekterület 1426 m2
Közvetítői azonosító: COM 465654 Azonosító: 33085426
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 283
Kiadó raktárhelyiség
Emelet nincs megadva
Épület szintjei földszintes
Költözhető azonnal
Min. bérleti idő 12 hónap
Energiatanúsítvány nincs megadva
Emelet nincs megadva
Épület szintjei földszintes
Költözhető azonnal
Min. bérleti idő 12 hónap
Energiatanúsítvány nincs megadva
Leírás

A Casa Network Veszprém hosszú távú kiadásra kínálja a 0749-es számú veszprémi csarnokot!A Casa Network által kínált műhely számtalan lehetőséget nyújt az ingatlan hasznosítására.Belváros közeli, kiváló közlekedési lehetőséggel rendelkező épület. Az ingatlan akár kamionnal is körbekerülhető, amely két utcáról is megközelíthető.Két elektromos ipari kapuval illetve darupályával is rendelkezik. Parkolásra saját udvaron belül nyílik lehetőség.Ipari áram, víz, csatorna, telefon és internet bevezetésre került. A fűtés megoldására több lehetőség is kínálkozik. Kiváló tájolásának köszönhetően egész nap jó fényviszonyokkal rendelkezik.A biztonságról a távfelügyelethez bekötött rendszer gondoskodik.Az inagtlan bérleti díja 699.600 Ft+ÁFA.Amennyiben a 0749-es számú ipari ingatlan vagy bármely, a kínálatunkban található ingatlan felkeltette az érdeklődését,hívjon bizalommal a megadott telefonszámon.

Vásárolna,de nincsen rá keret? Kollegám díjmentes és banksemleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.Nekünk a veszprémi ingatlanok az otthonunk!

Tovább olvasom expand_more
Térkép Veszprém, Cholnokyváros
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 283
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch