Bezárás

Veszprém, Belváros

Kiadó utcai bejáratos üzlethelyiség
Alapterület 437 m²
5 000 € 1 780 000 Ft
  • Térkép
Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda
06 70 380 ···
   
Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda
Üzenetet küldök

Kiadó utcai bejáratos üzlethelyiség

Ingatlan állapota jó állapotú
Emelet nincs megadva
Légkondicionáló van
Rezsiköltség nincs megadva
Min. bérleti idő nincs
Veszprém belvárosában, a Posta, a Bankok, a Lovassy László Gimnázium, a Gizella udvar szomszédságában, 725 m2-es telken, összesen 512 m2-es (pince: 150 m2 (A Tulajdonos a pincének fele négyzetméterét veszi figyelembe az 1 m2-re eső havi bérleti díj számításakor: 75 m2 + 362 m2 (fszt.) = 437 m2), földszint: 362 m2) ingatlan bérbeadó.

Az épületet 20 éve építették és úgy alakították ki, hogy a földszintjén és pinceszintjén üzlet, iroda, bank használatra legyen alkalmas. A pinceszint alapterülete: 150 m2. A pinceszinten irattár, az épületgépészet, szociális blokkok, öltözők találhatóak. A földszint alapterülete: 362 m2. Több irodahelyiség, tárgyalók, egy egy légterű ügyféltér került kialakításra. A válaszfalak gipszkarton falak, könnyedén ,,mozgathatóak”. Légkondicionálóval, riasztóval felszerelt. Ebben az évben jelenleg még bank bérli.

Tetőterében külön bejárattal rendelkező lakásokat alakítottak ki, de azok nem képezik a bérbeadási lehetőséget. Az épületben lévő különböző funkciójú részek (üzlet, lakások) külön vízóráról, külön villanyóráról üzemelnek, de a távfűtést egy hőmennyiségmérős légbefúvós és radiátoros rendszerrel biztosítják, a fűtés költségét négyzetméter arányosan számolják el.
Az épülethez tartozik saját telken 5 db gépkocsis és 3 db motoros parkoló. Szomszédságában parkolóház is található. Az épület külső és belső kialakítása kiválóan alkalmas a jelenlegi funkcióknak. Folyamatosan karbantartott, esztétikailag jól kialakított.

A Tulajdonos kérése, hogy a bank ügymenetét az Érdeklődők ne zavarják, hanem kérdéseikkel irodánkat a Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Irodát keressék és az esetleges helyszíni szemlét egy egyeztetett időpontban irodánkkal egyeztessék. Szívesen állunk rendelkezésükre! Az ingatlan bérbeadása 2021. január 1-től aktuális. A Tulajdonos elvárása, hogy szerződéskötéskor kaució megfizetése szükséges, ami foglalóként is biztosíték illetve az ingatlan birtokba adásakor a bérleti díj előre megfizetése.

A Tulajdonos kéri, hogy tájékoztassuk a kedves Érdeklődőket, hogy a bérleti díj összegét euróba határozza meg, melynek összege: 5.000 EURÓ + rezsi/hó, mely természetesen forintban fizetendő középárfolyamon számolva. A bérleti díj alanyi ÁFA mentes.
A Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda teljes eladó és bérbeadó ingatlan és albérlet kínálatát megtekintheti honlapunkon. N4009

Kapcsolat a hirdetővel

Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda
A referens összes hirdetése
Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda
Az iroda összes hirdetése
06 70 380 ···
   
Üzenetet küldök