Vértessomló, Homokdűlő

Eladó termőföld, szántó
Vértessomló, Homokdűlő
Telekterület
4442 m²
Azonosító: 32544471
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó termőföld, szántó

Leírás

A KHome Ingatlan iroda kizárólagos kínálatából
ELADÓ Vértessomló külterületén mezőgazdasági terület.

Ha Ön szereti a csendet, jól érzi magát egy nyugodt környezeten, szeretne kertészkedni, szeretne saját gyümölcsöst, vagy akár állattenyésztésen is elgondolkodott már, akkor itt a lehetőség álmai megvalósításához.

Vértessomló, Tatabányától 10 km-re déli irányban fekvő falu. A telek Várgesztes felé vezető főútról nyílik, a horgásztó felé menő útelágazás előtt, napos déli irányban fekszik.
Előtte buszmegálló található, így tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. A telek 4442 m2, 277 m hosszú és 16 m széles. A területen egy 2x3 méteres alápincézett épület, föld takarású boltozatos verem és gyümölcsfák( birs, öreg termő cseresznye) található. A telek vezetékes vízhálózatra kötött, a vízóra az utcai kerítés mögött található. A villany bevezethető.
A teljes terület szántó besorolású volt, melyből 800 m2 mára ki van véve a termelésből, és udvar besorolású. Ez a főúttól kezdődik, és mintegy 50 m hosszúságú. Erre a területre a megengedett beépíthetőség 10 %, azaz 80 m2 alapterületű épület építésére van lehetőség.

Ár: 7.000.000 Ft

Ha a fentiekben leírtak felkeltették érdeklődését, várom jelentkezését!

Szloska Bernadett
Lépj kapcsolatba a hirdetővel