Verőce, Szeles utca

Eladó üdülőövezeti telek
Verőce, Szeles utca
Telekterület
914 m²
Azonosító: 32216733
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó üdülőövezeti telek

Beépíthetőség
nincs megadva
Szintterületi mutató
nincs megadva
Bruttó szintterület
nincs megadva
Villany
van
Víz
van
Gáz
nincs megadva
Csatorna
nincs megadva

Leírás

Verőce egyik legkedveltebb részén, a Csattogó völgyre és a Börzsönyre örök panorámás, 914 nm-es, belterületi építési telek eladó.

A Helyi Építési Szabályzat szerint üdülőövezet, így a beépíthetősége 15%, tehát 137 nm-es házat lehet rajta elhelyezni.

Víz, villany a telek előtt halad és habár a völgy egyik legmagasabb pontján fekszik, mégis a terület végig aszfaltozott úton megközelíthető. Verőce központja 3 perc gépkocsival, gyalog 10 perc.

Budapestre autóval 30-40 perc alatt lehet beérni az új M2-nek köszönhetően. Zónázó vonatok reggel 6-tól este 10-ig óránként indulnak és 33 perc alatt érnek a Nyugatiba, este 10 és reggel 6 között pedig szintén óránként közlekednek 48 perces menetidővel.

Csendes, nyugodt vidék, nincs átmenő forgalom. A környék szinte teljesen beépült, ez a pár még ház nélküli terület egyike.

A telek friss kimérésen és tereprendezésen esett át, melynek során a legfelső részéhez egy út lett kialakítva és a házalap kialakítása is elkezdődött.

A sziklás talajnak köszönhetően az alsó és a felső részen is viszonylag alacsony költséggel kialakítható egy Gabion támfal rendszer a kitermelt kövekből, így a hasznosítható terület tovább növelhető és a feljáró meredeksége tovább csökkenthető.

A telken 30-35 nagy tölgy és bükkfa található mely igazi erdei hangulatot áraszt, minden hétköznapot nyaralássá varázsol egy itt felépített otthon. Tökéletes helyszín a gyermekneveléshez vagy egy romantikus hétvégi menedéknek.

A lombkorona lehullásával a panoráma 180 fokos, májustól-októberig pedig részleges, ezen további fák kivágásával lehet változtatni, bár nem érdemes.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését szívesen körbe vezetem, illetve részletes leírást adok, hogy hogyan célszerű megközelíteni ha önállóan kívánja megtekinteni.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély