Verőce, Borbélyhegy

Eladó külterületi telek
Verőce, Borbélyhegy
Telekterület
1978 m²
Azonosító: 32480862
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó külterületi telek

Beépíthetőség
8%
Szintterületi mutató
nincs megadva
Bruttó szintterület
nincs megadva
Villany
telken belül
Víz
telken belül
Gáz
telken belül
Csatorna
nincs megadva

Leírás

Verőce Magyarkúton, a Borbélyhegy lábánál eladó egy elvehetetlen körpanorámával rendelkező 1978 m2-es telek, melynek minden pontjáról festői kép látványa gyönyörködteti tulajdonosát.
Hegyoldalban lévő telek, ennek ellenére jól kihasználható a szakszerűen kialakított teraszok révén.
Ezeken helyezték el a különböző építményeket – a ház, tárolók - és tették hozzáférhetővé a kertet, gyümölcsfákat is. Egy-egy terasz egyben kert is.
A telek közepén lévő teraszon épült egy 42 m2 alapterületű faház, amely felújításra szorul, bővíthető, mivel A Helyi Építési Szabályzat szerint, az Mk-1 övezetben lévő kertes mezőgazdasági területen a zártkerti művelés alól kivett telken az építmény 8%-os beépítettségű lehet, a meglévővel együtt 150 m2-es lakóház építhető.
Övezeti jel : Mk-1
Beépíthető min.teleknagys ág (m2) : 1000 m2
min. teleksz. (m) : 14 m
Beépítés módja : SZ
Max. beépítési % : 8%
Max. épületmagasság (m)
Völgy felől : 6,0
Hegy felé : 3,0
átlag : 4,5
Az utca szintjétől a telek tetejéig kiépített drótkötélpályás felvonó működik, ami a hegyoldalban jelentősen könnyíti a teherszállítást.
Víz, villany bevezetve, a víz a telek teljes hosszán végigfut, több kerti csap is működik. Gázcsonk a kerítésnél, nincs a telekre elvezetve.
A telek kiválóan megközelíthető beton úton, parkolni utcáról nyíló garázsban, és az előtte kialakított gépkocsi beállón is lehetséges.

Számtalan kirándulási útvonal érinti, ugyanakkor Verőce központja is pár percnyire található. Vasútállomás és buszmegálló is a közelben van.
Ajánlom azoknak, akik csendes, jó levegőjű szép környezetben keresnek lakóhelyet otthonuknak, de azoknak is, akik teljes kikapcsolódásra alkalmas hétvégi házban szeretnének regenerálódni!

IRÁNYÁRA: 27,8 M Ft
Lépj kapcsolatba a hirdetővel