Verőce, Aranyoskút

Eladó külterületi telek
Verőce, Aranyoskút
Telekterület
48835 m²
Közvetítői azonosító: COM 405
Azonosító: 31846493
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Grécs Gábor
Dunakanyar Kincse Ingatlaniroda
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó külterületi telek

Beépíthetőség
nincs megadva
Szintterületi mutató
nincs megadva
Bruttó szintterület
nincs megadva
Villany
van
Víz
nincs
Gáz
nincs
Csatorna
nincs

Leírás

Verőcén Aranyoskúton beépíthető, befektetési terület eladó.

Az ingatlan csodálatos környezetben fekszik, rálátással a teljes Börzsöny-hegységre. A telek rendkívül csendes, nyugodt, természetbarát, rengeteg kirándulási lehetőséggel, aki el szeretne vonulni, itt megtalálja a számítását.

A környezetében elvétve kisebb tanyák, legelők, nagyobb részt erdők találhatóak.
Megközelíthető Verőcén keresztül, a vasútállomástól és a 12-es úttól 5 km-re fekszik, autóval 8-10 perc alatt elérhető, majdnem végig aszfaltos úton.

A terület egy nagy telekből áll (5ha), Vt-2-es övezetű, itt elég 3000nm-es nagyságú telek, és akkor 20%-ot lehet rá építeni. Nemcsak családi ház, hanem gazdasági, kereskedelmi, szálláshely is építhető.
Részletes építési szabályokért érdeklődjön.
A helyi építésügyi szabályzat szerint így akár 16db épület is elhelyezhető a telken, ez esetben telkenként, nem lenne 7 millió Ft egy darab telek, ami nagyon kedvező egy ilyen környezetben.

Lehetőség van, kisebb telkek megvásárlására is, ez esetben majd még meg kell osztani, és ki kell választani a területen belül a kívánt telekrészt.

A villany a telken belül, megosztás esetén több helyről is bevezethető. Víz, vezetékes víz nincs, a terület be lett mérve, több helyen is található vízbázis, ennek tükrében az előkészítés elindult, egy nagy kút fúrásra. Egyéb közmű nincs.
Kiváló lehetőség ökoházak, passzív házak felépítésére, a tájolása lehetővé teszi napelemek telepítését, és érdemes az esővizet is felhasználni.

Ingatlanbeszámítás lehetséges.

Helyrajzi számot nem áll módunkban telefonon vagy e-mailen megadni, csak személyesen irodánkban az adatvédelmi törvény miatt!

Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, szívesen körbevezetem személyesen is.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Grécs Gábor
Dunakanyar Kincse Ingatlaniroda