Bezárás

Veresegyház, Pest megye

Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 1 080 m²
Ár 14,5 millió Ft
  • Térkép
Simon Mónika
06 70 466 ···

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség 30 %
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany utcában
Víz utcában
Gáz utcában
Csatorna utcában
Építkezni vágyók figyelmébe ajánlom!
Eladásra kínálunk Veresegyház központi részén, nagyon jó helyen fekvő, zöldre néző, közel 1080 négyzetméteres telket.

Az eredetileg 1816 nm-es telket két részre osztották, szélessége közel 26 méter, a terület utca felőli részén egy családi ház áll, a szolgalmi út kialakítása és a két rész kerítéssel történő leválasztása megtörtént, így egy teljesen szeparált, körbekerített telket vásárolhat meg leendő tulajdonosa.

A hátsó részen a helyi rendeleteket betartva( az utcafronttól számított 40 méteren belüli építési előírás) építhető egy újabb családi ház, a két ingatlan jogi viszonyát társasházi szerződésben rögzítik.

Az első telken lévő családi ház szeparáltan, az utcafront felől megközelíthető.


Fortiselit adatvedelem
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szalay Referencia Kft általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Szalay Referencia Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.
Amennyiben a megvásárlásához hitelt szeretne igénybe venni, vagy még meglévő ingatlanát nem tudta eladni, ill. nem szeretné ár alatt értékesíteni, és nem akar lemaradni álmai otthonáról szívesen állunk rendelkezésére. A magyarországi pénzintézetek legkedvezőbb feltételű, akár egyedi ajánlataiból választhatja ki az Önnek legmegfelelőbbet, mindezt egy helyen. Az ingatlan, banki finanszírozással is megvásárolható. Várjuk kedves ügyfeleinket ingyenes hitel tanácsadásra.
Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 1000-1999 m2 közötti eladó telkek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 466 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk