Veresegyház, Városközpont Eladó vegyes (lakó- és kereskedelmi) terület
Telekterület 1419 m2
Azonosító: 32600370
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Együttműködöm más közvetítővel
phone +36 70 947
Eladó vegyes (lakó- és kereskedelmi) terület
Kilátás nincs megadva
Villany telken belül
Víz telken belül
Gáz telken belül
Csatorna telken belül
Kilátás nincs megadva
Villany telken belül
Víz telken belül
Gáz telken belül
Csatorna telken belül
Leírás

Aki mer az nyer!
Kivitelező / befektető társat keresünk ügyfelünk részére Veresegyház központi részén épülő 21 lakásos társasházi komplexum építéshez.
A telek 2837 m2 nagyságú, a beépíthetősége 50%, - ilyen adottságú telek nincs több - a kötelező zöldterület nagysága 30%.

A telek összközműves, villany, gáz, csatorna megvan, a vízellátás 32 - ről 64 - re való felbővítése, a közös lift, lépcsőház, közlekedő és egyéb helyiségek stb. már a befektető társsal együtt közösen fizetendők

Az építkezés szinte azonnal megkezdhető. Mivel lifttel rendelkezik így „akadálymentesítettként” a központi fekvése miatt is jó értékesíthető! A tervezésnek köszönhetően az épület két részből áll, amelyek egymástól külön - külön is megépíthetők.

Minden lakáshoz felszíni, udvari parkoló, raktár, illetve tároló is tartozik.
A lépcsőház, a lift, a közlekedő, közös helyiségek, a közösségi terek közös használatúak lesznek, ami még gazdaságosabbá teszi az épületkomplexum megépítését!

Irányár kp. nettó 225 millió Ft. Várjuk megfelelő anyagi bázissal rendelkező, leinformálható és megbízható beruházó, építtető mielőbbi jelentkezését!

Érdeklődés esetén a részleteket a tulajdonos/befektető társsal egy személyes találkozó során tudják egyeztetni. Amennyiben a lehetőség felkeltette az érdeklődését, kérem hívjon bizalommal, akár az esti órákban is.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Veresegyház, Városközpont
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 947
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar English Deutsch