Bezárás

Velence, Fejér megye

Eladó étterem, vendéglő...
Alapterület 278 m²
Ár 59,9 millió Ft
  • Térkép
Kernusz Viktória
06 30 796 ···
Immo1 Ingatlan (Global DHS)
Üzenetet küldök

Eladó étterem, vendéglő...

Velence Korzó területén, a 2, 2 milliárd forint költségű uniós projekt keretében létrejött beruházás területén nyitás óta üzemeltetik a Korzó Étterem&Pizzéria nevű egységet, melynek konyhája szolgálja ki a hozzá tartozó tó felé néző önkiszolgáló éttermet is, valamint házhoz szállítással is foglalkoznak!
Konyhához tartozó de különálló pizzakészítő helység van kialakítva. Nagy forgalmú, egész évben is lehetőséget ad jövedelmező nyitva tartásra, de bármilyen más tevékenység is folytatható benne.
Az épület 78m2, összközműves, egyik terasza az út felé néz ahol az a la carte kiszolgálás folyik 100m2, a tó felé lévő önkiszolgáló terasza szintén 100m2. Az egész étterem körül párahűtő rendszer van kiépítve amit a vendégek nagyon kedvelnek. Hűsebb az étterem, valamint a szúnyogokat is kint tartja.
Az étterem teljes felszereléssel, modern saválló gépekkel együtt eladó, azonnal üzemeltethető.

Tekintsük meg együtt az ingatlant!
Keressen Bizalommal!
Kernusz Viktória Immo1

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Global DHS Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

Kapcsolat a hirdetővel

Immo1 Ingatlan (Global DHS)
Az iroda összes hirdetése
06 30 796 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?