Velence, Fejér megye Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 650 m2
Azonosító: 33093983
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 650
Eladó lakóövezeti telek
Beépíthetőség 20%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany utcában
Víz utcában
Gáz utcában
Csatorna utcában
Beépíthetőség 20%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany utcában
Víz utcában
Gáz utcában
Csatorna utcában
Leírás

Velence egyik legkedveltebb részén, Velencefürdő csendes utcájában, az erdő mellett, gyönyörű környezetben, 8db belterületi, lakóövezeti, építési telek eladó.

A telkek 650-955m2 közöttiek, külön helyrajzi számon vannak, kimérésük megtörtént. Lke-6 övezeti besorolásuknak köszönhetően ikerház is építhető a telkekre, a területek beépíthetősége 20%, 4,5 méteres építménymagassággal.

Jelen hirdetésben egy 650m2-es lakóövezeti, építési telket kínálunk megvételre. Valamennyi közmű megtalálható a telekhatáron, a terület gondozott, üres, az építkezés, a szükséges engedélyek birtokában azonnal megkezdhető! A telek utcafronti szélessége 20 méter.

Az Lke jelű építési övezetekben az építési helyen belül egy főépület helyezhető el, mely legfeljebb két önálló rendeltetési egységet tartalmazhat. Építhető továbbá a lakófunkciót kiegészítő funkció számára egy önálló melléképület. Az építési övezetben új lakásonként 1 db parkolót kell biztosítani. A parkolókat saját telken belül kell.

ÉPÍTÉSI VÁLLALKOZÓK FIGYELMÉBE IS AJÁNLJUK!

IDEÁLIS PRIVÁT LAKÓPARK KIALAKÍTÁSÁRA!

A még elérhető telkekről érdeklődjön telefonon, állok rendelkezésükre a hét minden napján!

Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Velence, Fejér megye
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 650
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch