Velence, Kemping utca 8.

Eladó családi ház
Új építésű
Velence, Kemping utca 8.
Alapterület
180 m²
Telekterület
1044 m²
Szobák
4
Azonosító: 32398748
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó családi ház

Ingatlan állapota
új építésű
Építés éve
2021
Komfort
luxus
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Épület szintjei
2
Fűtés
hőszivattyú, mennyezeti hűtés-fűtés
Légkondicionáló
van
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Fürdő és WC
külön és egyben is
Kilátás
panorámás
Tetőtér
nem beépíthető
Pince
nincs
Parkolás
önálló garázs - benne van az árban

Leírás

Velence egyetlen, zárt, tóparti családiházas lakóparkjában, panorámás, luxus felszereltségű, teljesen szeparált, két külön házrészből álló, családiház eladó.

Az ingatlan Velence egyik legértékesebb részén, Ófaluban, a város központjában, de mégis teljesen csöndes, közforgalomtól elzárt, magánterületen található. Két perc autóútra az autópályától és pár perc sétára minden olyan fontos intézménytől (óvoda, kéttannyelvű iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, posta, bank, önkormányzat, stb.) és bevásárlási lehetőségtől (SPAR, Rossmann, Velence Korzó, dohánybolt, zöldséges, hentes, stb.), mely a napi életvitelhez szükséges lehet.

Az ingatlan mindkét albetétesített, SILKA hangszigetelő rendszerrel elválasztott házrészéhez, teljesen szeparált, kizárólagos használatú saját kert és a leendő vevő egyedi igényei alapján (opciósan) kialakított saját medence tartozik, míg a lakóparknak saját, csak az ott lakók által használható, gondozott strandja van, kishajók vízrebocsátására alkalmas sójával, napozó stéggel.

A ház a legmagasabb műszaki megoldásokkal épült (hőszivattyú, hővisszanyerős szellőztetőrendszer, mennyezet hűtés/fűtés, padló fűtés, minden nyílászárón rejtett tokos elektromos redőny és szúnyogháló, elektromos autó töltési lehetőség, napelem kiállás, stb.) és amellett, hogy CSOK kompatibilis, megfelel a MNB által meghirdetett zöldhitel feltételinek, mely a legkedvezőbb lakásvásárlási hitellehetőség a piacon.

A fentieken túl számtalan prémium megoldás szolgálja a leendő tulajdonos kényelmét, mint pl., fatüzelésű kandalló, saját igényekre kialakított, fűtött medence, automata öntözőrendszer, okosház vezérlés, stb.

A házban már befejeződtek a gépészeti, villanyszerelői munkák és jelenleg kívülről szigetelik a házat. Már csak azok a munkák vannak hátra, mely a leendő tulajdonosa igényei, elképzelései alapján kerülnek kivitelezésre: pl., kültéri és beltéri burkolás/festés a vevő által választott burkolattal/színekkel, belső nyílászárók, lépcsőépítés, lépcső és teraszkorlátok, kandalló, fürdőszobák és a konyha berendezése, csapok, szaniterek, teraszméretek, medenceépítés, házokosítás, stb., így az ingatlan belső tere és kertje még szinte teljes mértékben a vevői igényekre alakítható, melyhez - igény esetén - belsőépítész, lakberendező segítséget nyújtunk.

Mivel a külső környezet/kert kialakítása is a majdani tulajdonosa igényei alapján kerül kivitelezésre, így az ingatlan ezen része is teljes mértékben személyreszabható: pl., homlokzati burkolatválasztás, külső falszín, külső dekoranyagok, zsalugáterek, pergolák, terasz-medence-kert kialakítás, térkő és kültéri járólap választás, parkosítás, stb.

A megadott ár házrészenként értendő és irányadó, a konkrét vevői igények, elvárások alapján kerül véglegesítésre, melyhez az ingatlan megtekintése után részletes műszaki leírást és a vevői igények alapján összeállított konkrét javaslatot küldünk.

Ne a hirdetés alapján döntsön, hanem jöjjön el Velencére, nézze meg, hol épül ez a ház és bele fog szeretni a környezetbe! Az épülő ház melletti telken a beruházó egyik referencia háza is megtalálható, így pontos képet kaphat, hogy milyen stílusú és minőségű lesz az eladásra hirdetett ikerház.

Bővebb információ és még több kép az alábbi honapon: VelenceLakeSide . hu

Várjuk jelentkezését!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély