Velence, Velencefürdő Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 955 m2
Azonosító: 33256516
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 650
Eladó lakóövezeti telek
Beépíthetőség 20%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany utcában
Víz utcában
Gáz utcában
Csatorna utcában
Beépíthetőség 20%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany utcában
Víz utcában
Gáz utcában
Csatorna utcában
Leírás

Velence egyik legkedveltebb részén, Velencefürdő csendes utcájában, az erdő mellett, gyönyörű környezetben, 955m2-es, belterületi, lakóövezeti, építési telek eladó.

A telekre, Lke-6 övezeti besorolásának köszönhetően, ikerház is építhető, beépíthetősége 20%, maximális építménymagasságga, 4,5 méter.

Valamennyi közmű, víz, gáz, villany, csatorna, megtalálható az utcában, a terület gondozott, üres, az építkezés, a szükséges engedélyek birtokában, azonnal megkezdhető! A telek utcafronti szélessége 20 méter.

Az Lke jelű építési övezetekben az építési helyen belül egy főépület helyezhető el, mely legfeljebb két önálló rendeltetési egységet tartalmazhat. Építhető továbbá a lakófunkciót kiegészítő funkció számára egy önálló melléképület. Az építési övezetben új lakásonként 1 db parkolót kell biztosítani. A parkolókat saját telken belül kell elhelyezni.

A lokáció kiváló, sétatávolságra van a buszmegálló és a vasútállomás, valamint az országos viszonylatban is kiemelkedő, kéttannyelvű, Zöldliget Általános iskola és Gimnázium.

Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Velence, Velencefürdő
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 650
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch