Bezárás

Velence, Ófalu

Eladó egyéb vendéglátó egység
Alapterület 244 m²
Ár 83 millió Ft
  • Térkép
Németh Richárd
06 70 770 ···
 
Ingatlan Plusz Hungary Kft
Üzenetet küldök

Eladó egyéb vendéglátó egység

Légkondicionáló van
Kiváló üzleti lehetőség a Velencei tónál!

Velencén eladó egy 2 szintes, 244 m2-es vendéglátóegység, melynek tetőterében egy lakás is kiépítésre került. Az ingatlanhoz egy 823 m-es telek tartozik, melyen 10 db parkoló került kialakításra.
Az ingatlan két fő funkcionális egységre tagozódik. A cukrászda az épület földszintjén kapott helyet, kiegészítve egy művészeti galériával, ami a tetőtérben az utcafront felé kapott helyet. A lakás a tetőtér hátsókerti részében helyezkedik el úgy, hogy a lakás bejárati előtere és lépcsőháza az épület hátsókerti végében nyílik.
A cukrászda bejárata az oldalkertből nyílik az utcafronthoz közel. A fogyasztótérhez közös előtérből nyíló kétnemű WC csoport kapcsolódik, mely a vendégek használhatnak. Szintén a fogyasztótérből nyílik a lépcső, amely felvezet a művészeti galériába (28,9 m2).
A cukrászüzem bejárata az épület középső részén kapott helyet. Fedett előtéren keresztül érthető el, melyből a gazdasági folyosóra érünk. A gazdasági folyosóra van felfűzve az üzem többi helyisége, a raktárak (liszt, általános, göngyöleg, hulladéktároló), tojásmosó és a cukrászműhely. A műhely közvetlen kapcsolatban van a kiszolgálópult területével. A gazdasági folyosóról érhető el a vezetői iroda és a dolgozói szociális blokk.
A lakás (88 m2) fedett előtéren keresztül érhető el, melyből az előtérbe érünk. Az előtérből nyílik a kazánház. Lépcsőn keresztül jutunk a lakásba, melyben egy nappali, 2 hálószoba, konyha, fürdőszoba, WC és egy gardrób került kialakításra.
Az épület a fűtési energiát és a használati melegvizet gázüzemű kombi falikazánok biztosítják. A lakás és a cukrászda fűtését külön készülék biztosítja. A kazán típusa: VAILLANT Túrbotop Plus VU-202-5e. A kiegészítő fűtést hagyományos vegyes tüzelésű kazán biztosítja.

Amennyiben felkeltette érdeklődését, keresse irodánkat bizalommal!

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 770 ···
 
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?