Bezárás

Végegyháza, Békés megye

Eladó családi ház
Alapterület 120 m²
Telekterület 685 m²
Szobák száma 3
  • Térkép
Viola Tamás
06 70 418 ···
Classingatlanok
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota nincs megadva
Komfort nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 2
Fűtés padlófűtés, gáz (cirko)
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC külön és egyben is
Kilátás nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Pince nincs megadva
Parkolás nincs megadva
Végegyházán eladó kétszintes 120 m2-es családi ház 685 m2 telekkel

Végegyházán (Békés megye) eladó egy szilárd burkolatú út mellett fekvő, beton alapra tégla falazattal épült, palatetővel fedett 120 m2-es kétszintes családi ház 685 m2 telekkel. Az ingatlan körbekerítve, jó állapotú kerítéssel.
Az alábbi közművek kerültek bevezetésre: víz, gáz, csatorna, áram, illetve az ipari áram használatának lehetősége is adott.

A ház elrendezése a következő:

Földszint:
-nappali 36 m2 (kandalló - fatüzeléses),
-szélfogó 2 m2,
-étkező 20 m2, a 4,5 m2-es teraszra innen lehet kijutni
-közlekedő 2,25 m2,
-wc 1,17 m2 (külön helyiségben),
-kádas fürdő 5,43 m2,
-konyha 6,44 m2,
-kamra 1,98 m2.

-Lépcsőfeljáró 2*1,8 m méretű

Emelet:
-két szoba 22,42 m2, illetve 10,36 m2.
-közlekedő 3,34 m2,
-fürdőszoba zuhanykabinnal + wc 4,08 m2,
-l odzsa 2,1 m2.

A házba részben műanyag nyílászárók kerültek beszerelésre, az egyik szobán bukó-nyíló fa, illetve a konyhában is fa nyílászárók találhatóak. A ház melegéről gáz cirkó és padlófűtés (minden helyiségben) gondoskodik, a meleg víz gáz boilerrel biztosított.

A ház alatt egy üzlethelyiség található (eredetileg garázsnak épült), ennek felén a padlófűtés megoldott. Ebben a helyiségben 2 wc (férfi+női) került kialakításra, illetve a hideg-melegvíz ellátás is kialakítva. Korábban a fűtése vegyes tüzelésű kazánnal volt megoldva, az ehhez tartozó radiátorok és kazán is rendelkezésre áll, azonban igény esetén bekötésük már az új tulajdonosra vár.

Egy 10 m2-es garázs biztosít lehetőséget egy kisebb méretű autó parkolására.


A kertben egy kis halastó – tavasszal dísznád nő körülötte- található, illetve a hátsó részen gyümölcsfák (körte, alma, szilva, barack) színesítik a kert hangulatát.

Melléképületként egy 25 m2-es nyári konyha szolgál, mely gázfűtéses és épített kemence is található benne. Ennek folytatása a 12 m2-es, egykori vegyes tüzeléssel működő kazánház. Egy 15 m2-es – jelenleg kutyakennelként szolgáló – betonból épült melléképület is helyett kapott a telken.

Az udvaron kerti sütögető és a kert vízellátását biztosító fúrt kút található.

Az ingatlan környezetében az utcasarkon kisbolt, 10 perc sétára pedig buszmegálló és vasútállomás található. 15 perc sétányira iskola, óvoda, orvos, szupermarketek pedig 3,5 km távolságra elérhetőek.

Az ingatlan jelenleg lakott, tehermentes.

Várjuk hívását akár hétvégén is.

Keressen bennünket bizalommal akkor is ha eladó ingatlanát szeretné értékesíteni. Tapasztalt, hatékony, csapatunk örömmel áll a rendelkezésére.

A Házözön ingatlaniroda 10 millió forint alatti ingatlanoknál 100.000. Ft, míg 10 millió Ft feletti ingatlanoknál 1 %-os jutalékért segíti értékesíteni ingatlanját az ország minden pontján.

Válasszon bennünket, ezzel időt és pénzt spórolva meg magának. Közel 60 hirdetési ponton hirdetjük az eladásra szánt ingatlanját.

Előszűrést végzünk az érdeklődőknél, biztonságossá téve ezzel a megtekintést, továbbá Önhöz már nem jutnak el az ingatlan turisták, az albérlet keresők, a részletre vásárlók.

Keressen bennünket bizalommal a hét minden napján.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 418 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk