Bezárás

Vászoly, Keresztfa utca 12.

Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 1 358 m²
Ár 22,95 millió Ft
  • Térkép
06 20 663 ···
Üzenetet küldök

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség 30 %
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany telken belül
Víz telken belül
Gáz nincs
Csatorna telken belül
Balaton-felvidék varázslatos kistelepülésén VÁSZOLYON, a Balatontól néhány percnyire gyönyörű természeti környezetben lévő, belterületi építési telek (hrsz.216/33) TULAJDONOSTÓL eladó.
Déli fekvésű telek, Vászoly új település részén helyezkedik el. Ha Ön és családja csendre és nyugalomra vágyik vagy éppen befektetésben gondolkodik, ajánlom figyelmébe ezt a kiváló adottságokkal rendelkező, hangulatos természetközeli telket, nyaraló, vendégház vagy akár családi otthon kialakításához. Az 1358 m2-es telken a közművek (víz,csatorna,villany) mérőórával kiépítve rendelkezésre állnak, gázcsonk telepítése 2020 nyarán várható.
Telekre vonatkozó beépítési előirások:
övezet Lf-1 jelű falusias lakóterület, előírt beépítési mód: oldalhatáron álló, beépíthetőség: 30% , előkert: 5m, legnagyobb utcafronti épület szélesség: 7,5m
A telek kedvező mérete és szélessége (fent:24m, lent:33m) változatos épület kialakítást és elhelyezést tesz lehetővé a leendő tulajdonos számára.
Ha nem akar a tervezéssel bajlódni igény esetén a telekre tervezett tájjellegű épület (Mérmű Stúdió tervei alapján) komplett tervdokumentációi (engedélyezési, kiviteli, statikai) is plusz opcióként rendelkezésre állnak.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését vagy bármilyen egyéb kérdése van, kérem hívjon a megadott telefonszámon.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 1000-1999 m2 közötti eladó telkek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 663 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?