Vásárosdombó, Zrínyi utca

Eladó családi ház
Alapterület 200 m²
Telekterület 2 149 m²
Szobák száma 6 + 1 fél
Ár 12,8 millió Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 30 448 ···
Farkasné Szita Zsuzsanna
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota közepes állapotú
Építés éve 1981-2000 között
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 3
Fűtés házközponti, vegyes tüzelésű kazán
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Tetőtér beépített
Pince van
Parkolás önálló garázs
Vásárosdombón nagy családosok részére kínálok eladásra egy 3 szintes családi házat. A ház 1997-ben épült. Szobái tágasak, világosak. Kedvező elosztásáról a teraszról nyíló ajtók gondoskodnak. Szintenként fürdőszoba, wc kapott helyet. A ház oldalsó részében került kialakításra a garázs, műhely, és külön fürdővel ellátott lakhatásra, irodának, műhelynek is használható lakrész. Az ingatlanhoz ipari áram is be van vezetve.
Nagy terek, nagy ablakok biztosítják a napfényes otthont. A fűtési lehetőségeket is Ön választhatja ki, mert minden megoldás kiépítésre került. Gáz, vegyes tüzelésű kazán, cserépkályha. A lakórészek külön és egyben is fűthetőek.
A lépcsők kényelmesek kint és bent egyaránt megközelíthetővé tesznek minden helyiséget. A beltérben fakivitelezésben széppé varázsolják a tereket, de nem szűkítik, mert a legjobb helykihasználással tervezettek. Az emeleti szobák mennyezete is faburkolatot kapott. A kisebb helyiségekben tolóajtók kerültek beépítésre, melyek nem csak esztétikusak, de hasznosak is.
Az ingatlan elhelyezkedése ideális a sarok telek végett. A falu felől és a 611-es fő útról lekanyarodva is megközelíthető. A hozzá tartozó telek hasznosítását az új tulajdonos döntheti el.
A ház által körülvett része az ingatlannak gondozott, ápolt udvar. A hozzátartozó nagy telek az épület mögött helyezkedik el. Itt gyümölcsös telepítésére, vagy gazdálkodásra is alkalmas a terület.
Minden ablakból szép kilátás nyílik a vidékre. Csendes nyugodt környezet ideális kisebb vállalkozás és otthon összehangolt működésére.
CsOK és hitel igénybe vételében segítséget nyújtunk.

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Farkasné Szita Zsuzsanna
A referens összes hirdetése
06 30 448 ···
Duna House Dombóvár Az iroda összes hirdetése
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?