Várpalota, Belváros

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Várpalota, Belváros
Alapterület
200 m²
Azonosító: 30576880
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség

Ingatlan állapota
felújított
Építés éve
nincs megadva
Emelet
nincs megadva
Légkondicionáló
van
Rezsiköltség
nincs megadva

Leírás

Várpalotán, a belvárosban eladó egy rendkívül jó elhelyezkedésű, jelenleg közösségi célokat szolgáló, felújított, részben helyi építészeti védettség alatt álló ingatlan. Funkcióját tekintve sokféle lehetőséget rejt magában: alkalmas bármilyen kereskedelmi egység, üzlethelyiség, iroda kialakítására, vagy nagyobb változtatással lakóházzá is átépíthető.
A falszerkezet részben kőből, részben téglából készült, a födém fa- és betongerendás. A tető szerkezete fa, fedése pala. A fűtést cirko gázkazán, a meleg vizet villanybojler, a nyári hűtést minden helyiségben klíma szolgáltatja. A belső felületek burkolata járólap, laminált padló és szőnyegpadló, a falak festve és tapétázva vannak.
A belső terek elválasztása nagyrészt gipszkarton falakkal történt, így könnyen változtatható, alakítható az ingatlan elosztása.
Az ingatlanhoz két, önálló helyiségből álló melléképület is kapcsolódik, melynek falazata szintén tégla, a tető fedése hullámpala.
Az épület helyiségei közé tartozik egy boltíves mennyezetű, kőoszlopokkal tagolt előtér; két nagy méretű szoba, egy iroda helyiség hozzá csatlakozó raktár helyiséggel; vizes blokk (külön férfi és női mosdók); közlekedő.
A parkolást az épület mögötti, nemrég kialakított új parkoló biztosítja.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel