Várpalota, Inota

Eladó egyéb ipari ingatlan
Várpalota, Inota
Alapterület
1400 m²
Telekterület
2012 m²
Azonosító: 29974958
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó egyéb ipari ingatlan

Leírás

Várpalota-Inota külterületi részén,az Inotai Erőmű és a Készenléti lakótelep szomszédságában eladó egy ipari célokra,illetve kedvező fekvése és közlekedési kapcsolatai révén logisztikai központnak elsődlegesen jól hasznosítható telephely,mely 2012 nm telekterülettel és 1400 nm -gyakorlatilag atombunker- pincével rendelkezik.
A földalatti létesítmény 1998-ig a Honvédelmi Minisztériumban titkosított objektumként szerepelt. A felépítményrendszer az 1950-es években épült, biztonsági óvóhelyként.
A belső terek légkalapáccsal kialakított oldalfalait és aljzatát 40-60 cm vastagságú vasalt betonnal fedték. A járatrendszer felett 5-25 méter vastagságú dolomit szikla található,valamint két 3,5 m átmérőjű ,felszíni fogadóegységgel rendelkező,lifttel is ellátható szellőzőkürtő,vészkijárat.
A felépítménybe és annak rendszerébe két kapun juthatunk be.A földalatti járatrendszerben,mely összesen 1400 nm alapterületű, 3 db 4 m széles,átlagosan 28 m hosszú és 3,5 m magasságú,ívelt nyílású terem található,amelyek egyikének végén öltözők,mosdók találhatóak. Az összekötő folyosórendszerek 2,85 m szélesek, 2,6 m belmagassággal.
Víz,áram,önálló fővonalú telefon adott. A csatorna az Inotai Erőmű főrendszerére csatlakozik.
A belső terek hőmérséklete télen-nyáron állandó 16-18 Celsius fok.
A többféle hasznosítási lehetőség: bortárolás, gombatermesztés, vendéglátóipari hasznosítás, raktározás, tárolás esetén sem kell szerkezeti változásokat eszközölni a járatrendszerben.
A gyönyörű panorámával rendelkező terület könnyen megközelíthető,dolomit zúzalékkal tömörített felületű úton.
A Bakony hegység és a Balaton közelsége csodás természeti környezetet teremt a Graz felé vezető 8-as nemzetközi főút mentén, a Székesfehérvár és Veszprém megyeszékhelyek között félúton elterülő település számára.

EGYEDI INGATLAN ÉS EGYEDÜLÁLLÓ BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG, MÉLYEN ÁR ALATT!

Várom megtisztelő hívását!