Bezárás

Váraszó, Kossuth Lajos út 25.

Eladó családi ház
Alapterület 100 m²
Telekterület 1 177 m²
Szobák száma 3 + 1 fél
  • Térkép
Ingatlanközvetítők megkeresését is szívesen fogadom!
06 30 602 ···
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota nincs megadva
Komfort nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei nincs megadva
Fűtés nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Pince nincs megadva
Parkolás nincs megadva
Váraszó az Északi-középhegységben található 5-600 főt számláló kisközség, amely Egertől, Salgótarjántól, illetve Ózdtól egyaránt 40 km-re fekszik. Budapest autóval másfél órányira található. A legközelebbi város 5 km távolságra van, valamint egy kiváló gyógyfürdő is működik 15 km-es körzetben. A településen átmenő forgalom nincs, így kifejezetten csendes, nyugodt környezet övezi. Váraszó völgyben helyezkedik el, erdők, források, horgásztavak otthona.

Eladó ezen a településen, Váraszón a Kossuth út 25. szám alatt, egy kb. 100 m2 alapterületű, kő alapokon nyugvó, vályogból készült, cseréptetős családi ház, amelyet kb. az 1950-60-as években építettek. A házban a közművek közül csak a villamos energia található meg, ugyanakkor a gáz, víz, szennyvíz be van vezetve az ingatlan területére.
A ház belső adatai, helységei: A felső szinten 2 db kb. 16 m2-es utcafronti szoba, 1 db kb. 7 m2-es konyhává alakítható szoba, 1 db kb. 6 m2-es előszoba, 1 db padlásfeljáró / spajz található meg. A felső szint bejárata előtt egy kb. 4m2-es terasz van. Fürdőszoba nincs a házban. A felső szint egy bejárattal rendelkezik.
Az alsó szinten található 3 db kb. 4 m2 területű egymásból nyíló helység. Az alsó szintre szintén egy bejárat van. Pince nincs. A házhoz tartozik egy kb. 1177 m2 területű telek, amelyen ásott kút, illetve szőlőlugas is van. A házhoz tartozó telek folyamatosan művelve volt, így kiválóan alkalmas zöldségtermesztésre. Az ingatlant hitel nem terheli, viszont felújításra szorul. Az ingatlan irányára: 2,6 millió forint.
Szolgáltatások: Az ingatlan pár száz méteres körzetében megtalálható vegyesbolt, orvosi rendelő, posta, óvoda, hivatal, sportpálya, templom, művelődési ház, dohánybolt, 2 vendéglátó egység, buszmegálló.
Az ingatlan kiválóan alkalmas lehet azok számára, akik szeretik a természetet, nyugalomra vágynak, és egy jó közösséghez szeretnének tartozni.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 80-119 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

Ingatlanközvetítők megkeresését is szívesen fogadom!
06 30 602 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk