Vámospércs, Hajdú-Bihar megye Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Alapterület 260 m2
Azonosító: 32865013
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 955
Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Ingatlan állapota felújított
Építés éve 1950 és 1980 között
Emelet nincs megadva
Légkondicionáló van
Rezsiköltség nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Ingatlan állapota felújított
Építés éve 1950 és 1980 között
Emelet nincs megadva
Légkondicionáló van
Rezsiköltség nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Leírás

Vámospércsen családi ház és üzlethelyiség eladó. A város központjában elhelyezkedő ingatlan adottságai, helyezkedése, mérete, besorolása nemcsak lakóingatlan, hanem többcélú hasznosítás lehetőségének tárházát nyitja meg új tulajdonosa előtt.
A családi ház és az üzlethelyiség egy 950 nm-es telken helyezkedik el, de külön helyrajzi számmal van a Földhivatalnál bejegyezve. A családi ház 177 nm, alatta pince. Az üzlethelyiség 82 nm. Garázs 30 nm.
Az eladó ingatlan főbb jellemzői:
Üzlet:
Az üzlethelyiség utcafronton helyezkedik, el utcafronti bejárattal, kirakattal, az üzletvitelhez szükséges mindenféle helyiséggel, mint iroda, dolgozó v. kiszolgáló helyiség, raktár, előtér, szociális helyiségek, mint öltöző, zuhanyzó, wc, stb. Önálló gáz cirkó fűtése van, plusz a családi ház vegyes tüzelésű rendszerére is rá van kötve. Tehát, ha nincs gáz, vagy nagyon drága, a fűtés akkor is megoldott. Az üzlethelyiségből a privát lakrészbe az átjárás biztosított, természetesen a magánlakrész zárható, elszeparálható az üzlettől.
Lakóház:
1998-ban épült téglából + 10 cm hőszigeteléssel, független önálló bejárata van. 177 nm, alatta pince. 30 nm-es terasz, télikert. Nappali + 3 szoba, 2 fürdőszoba, konyha, étkező helyiségekből áll. Fűtése gáz cirkó, plusz vegyes tüzelésű kazánnal is lehetséges. Mind ezek mellett egy gyönyörű cserépkályha is helyet kapott a társalgóban.
Az ingatlan tehermentes, megtekintés előre egyeztetett időpontban, bővebb információ személyesen.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Vámospércs, Hajdú-Bihar megye
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 326,92 ezer Ft/m²
Hajdú-Bihar megye 695 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 200-299 m² közötti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó üzlethelyiségek ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 955 Felfedés
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch