Vác, Cházár András utca

Eladó tégla lakás
Vác, Cházár András utca
Alapterület
110 m²
Szobák
2 + 2 fél
Azonosító: 32363573
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó tégla lakás

Ingatlan állapota
közepes állapotú
Építés éve
1950 és 1980 között
Komfort
duplakomfortos
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Emelet
1
Épület szintjei
4
Lift
nincs
Belmagasság
3 m-nél alacsonyabb
Fűtés
gáz (konvektor), gázkazán
Légkondicionáló
nincs
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nem
Fürdő és WC
külön helyiségben
Tájolás
kelet
Kilátás
panorámás
Erkély mérete
4 m²
Kertkapcsolatos
igen
Tetőtér
nem tetőtéri
Parkolás
önálló garázs - benne van az árban

Leírás

Ha egyedi hangulatú lakást keres szép kilátással Vác történelmi belvárosának csendes részén kitűnő infrastrukturális ellátottságú környezetben, ez j ó v á l a s z t á s lehet az Ön számára.
Az egyedi mérőkkel ellátott kétszintes társasházi ingatlan négylakásos lépcsőházból nyílik 70 m2 első emeleti és 40 m2 földszinti megosztásban. A mindkét szintről kiépített á t j á r h a t ó s á g igény esetén lehetőséget biztosít az ingatlan 2 önálló lakássá történő átalakításra. Jelenleg a kényelmes lejárást belső tölgyfa lépcső biztosítja. A lakás építési éve 1976, bővítésé 1986, a 12 cm vtg hőszigetelésé 2011. A lakás egyedi fűtésű gázkonvektoros.

Az e l s őemeletilakótér 3 külső határfala természetes megvilágítású. A belső válaszfalak tömörségét üvegtégla betétek és boltozatos átjárók teszik egyedivé. A 24,75 m2-es K-i tájolású nappali szoba ősfás parkra , a 21,62 m2-es Ny-i tájolású gerendás mennyezetű szoba a társasház rendezett belső udvarára néz. Az udvarra néző szoba könnyen véglegesen is 2 helységgé alakítható, mivel két külön bejára van és a 4,4m2-es teraszra 2 kijárattal is rendelkezik. Jelenleg középen szekrénysorral ideiglenesen elválasztva 1 hálószoba és 1 dolgozószobaként használatos.
Az emeleti 2 vizesblokk praktikus megosztású: a nyitható ablakkal rendelkező zuhanyzó, mosdó, mosógép a közlekedőből és a konyhából is megközelíthető. A másik vizesblokk a WC, bidé, mosdó különálló, ami a belső lépcsőlejáró mellett helyezkedik el.

A későbbi 28,5 m2 bővítés eredményeként kialakított f öldszintilakótér hármas megközelítésű: első emeleti lakásszintről belső lépcsőn, a közös lépcsőházból, és a garázsból a közlekedő folyosón.
A földszinti lakószinten 2 kisebb szoba van (egy 7,8 m2 és egy 8,5 m2-es), melyek az udvarra néznek. Két különálló vizesblokkal rendelkezik: egy 3,7 m2-es fürdőszoba káddal, mosdóval, mosógéppel, és egy különálló 1.4 m2-es WC-vel. Közlekedő 5,5 m2. Éléskamra 1,6 m2. Alsó szinten padló és falburkolás részlegesen befejezetlen. Alsó szintről udvar felé kijárat kialakítására technikai lehetőség van.
Az ingatlanhoz, vele összeépítve 12 m2-es g a r á z s tartozik, ajtaja a 4 lakásos lépcsőház bejárata melletti falsíkon nyílik.

A füvesített belső udvarban zárt játszótér áll a gyerekek rendelkezésére.

Kiváló választás gyerekes családok részére.

Irányár 55 Millió Ft
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély