Vác, Pest megye

Eladó családi ház
Vác, Pest megye
Ár
64,99 millió Ft
Alapterület
90 m²
Telekterület
600 m²
Szobák
3
Azonosító: 32604050
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó családi ház

Ingatlan állapota
nincs megadva
Építés éve
2021
Komfort
duplakomfortos
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Épület szintjei
földszintes
Fűtés
hőszivattyú
Légkondicionáló
van
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
igen
Fürdő és WC
külön és egyben is
Kilátás
nincs megadva
Tetőtér
nem beépíthető
Pince
nincs
Parkolás
önálló garázs - benne van az árban

Leírás

Vácon csöndes panorámás, új parcellázású területen kínálunk, önálló új építésű családi házakat , 2021-2022 építéssel. Akciós négyzetméter áron még lefoglalható dec 15-ig.
Elérhető 80nm valamint 110nm ingatlan. 36nm fedett kocsibeállóval.
A legkedvezőbb Zöld hitel igényelhető.

Finanszírozás:
Legmagasabb szakértelemmel várjuk új Ügyfeleinket, díjmentes hitel ügyintézéssel.
Cső igényelhető.

Terület: nettó 78,07 m2 lakótér, nappali + konyha + étkező + 2 db egész +1 db félszoba, 1 fürdő és külön 1 WC (pontos méretezések a mellékelt alaprajz szerint).
A ház: ~600 m2 telken fekszik.
-Külső térelhatárolás: 30 cm vtg. tégla (Porotherm, X-Therm) + 15 cm EPS hőszigetelés.
-Válaszfalak: 10 cm vtg. tégla
-Vakolás: gépi vakolás magas gipsztartalmú KNAUS alapanyagból.
- Nyílászárók: külső nyílászárók (3 rétegű üveggel, Fenstherm Future) műanyag, fehér színben, bukó/nyíló, 1 db duplaszárnyas teraszajtó.
-Tetőfedés: Betoncserép, csatornával, a tetőhajlásszög 28-35°, a szarufavégek és a lambériák alapozása, festésével. 1 db Padlásfeljáró beépítése az alaprajz szerint. Padlás borítása OSB lappal cca 40nm-en.

-Mennyezet: gipszkarton álmennyezet kerül kialakításra, 30 cm szigeteléssel.

- Külső terasz : cca. 2m x 6m külső terasz, burkolással (fedés nélkül).

-Bejárati ajtó (zárral és kilinccsel fehér színben): 5 ponton záródó műanyag ajtó, felső bevilágító sávval.

-Beltéri ajtók: dekorfóliás beltéri ajtók (Standard Door) választható 6 féle színben és 9 féle kilinccsel/zárral a melléklet szerint.
-Burkolatok: Hidegburkolatból (négyzethálós) kerülnek kialakításra a mellékelt terv szerint (előtér, WC, fürdőhelyiségek, konyha, a többi helyiség meleg burkolattal ellátva. A fürdőhelyiségben és a mellékhelységben a burkolás 150 cm magasságig történik. Választható hidegburkolat bruttó 5.000,- Ft/m2-ig, (négyzethálós kialakítás) meleg burkolat (szegéllyel és alátétfóliával) bruttó 5.000,- Ft/m2-ig beleértve burkolatváltót, sarokprofilt és esetleges bordűrt.
-Felületképzések: glettelés, festés fehér színre (egyéb szín, vagy tapéta felár ellenében).
-Párkányok külső alumínium lemezfedés, vagy fehér műanyag , a belső párkányok sima vakolással lesznek kialakítva (belső párkányok, anyagától függően felár ellenében).
-Kerti csap: 1 db telekrészen, vagy a ház valamelyik oldalán (egyeztetve a vevővel)
- A házakat elválasztó, valamint telket elhatároló kerítés: fém oszlopok, drótháló.
- Villanyszerelés: 90 db elektr. doboz/ház (kapcsolókiállás, csillárkiállás, dugalj, riasztó nyitásérzékelő kiállás, garázskapu és bejárati kapu vezérlése, a mozgásérzékelő kiállások, termosztát, kaputelefon kiállás, riasztókezelő-panel kiállás, internet kiállás, kábel-TV kiállás, kazánhoz elektromos kiállás). Maximum 2 helységben 1-1 tv kiállás (egyéb igény esetén, felár ellenében kerül kialakításra). A konyhában a sütés, főzés elektromosan történik. Az ár tartalmazza a termosztátokat minden helyiségben, valamint a dugaljakat, kapcsolókat (finomszerelvények). Napelem, napkollektor kiállások egyedi ajánlat alapján. A lámpatestek beszerzése a Vevő feladata.
-Fűtés/hűtés: DAIKIN elektromos hőszivattyús rendszer, padlófűtéssel, oldalfalon elhelyezett klímaegységgel.
-Csaptelepek: mosdókhoz 20.000,-Ft/db, kádhoz 20.000,-Ft/db. A konyhai csaptelep nem képezi a műszaki tartalom részét (sem az anyag sem a munkadíj)
-Szaniterek: WC (tartállyal, fedéllel, nyomólappal) 60.000,-Ft/db, Mosdókagyló 24.000,-Ft/db, Kád: 60.000,-Ft/db
Az árak bruttóban értendőek. Egyedi méretes, egyedi rögzítésű szaniterek (pl. sarokkád, íves kád, falba épített csaptelep) felár ellenében kerülnek beépítésre. Egy mosógép és egy mosogatógép kiállást tartalmaz a vételár. A
szekrényre, pultra épített mosdókagyló beépítése felár ellenében kerül beépítésre. Fürdőszoba szekrény, mosdó szekrény felszerelése faipari munkafolyamat, ezeknek a felszerelése egyedi ajánlat estén történik. A wc, a kád és a kád csaptelepén kívül minden szaniter felrakása egyedi ajánlat alapján.
-Kert: durva tereprendezés, járda kialakítása 1 méter szélességben a kocsi beállótól a ház bejáratáig.

Környék:, Közlekedés:

Vác (németül: Waitzen, latinul: Vacium, szlovákul: Vacov, olaszul: Vaccia, szerbül: Вац) város a budapesti agglomerációban, Pest megyében, a Duna bal partján; a Váci járás székhelye. A Dunakanyar központjaként ismert település Pest megye ötödik legnagyobb lélekszámmal rendelkező városa, egyúttal vonzó idegenforgalmi célpont – egyrészt évezredes történelme, másrészt gazdag kulturális élete miatt. Katolikus püspöki székhely, a Váci egyházmegye központja.
Budapest irányából könnyen megközelíthető autóval az M2-es autóúton és a 2-es főúton, a Nyugati pályaudvarról 25 perc alatt zónázó vonatokkal a MÁV 70-es számú Budapest–Szob-vasútvonalán, autóbuszon vagy biciklivel a Duna mellett futó Budapest-Szob kerékpárúton, nyáron pedig a Budapest és Esztergom között közlekedő kirándulóhajókkal is. A Dunán egész évben közlekedő rév köti össze Tahitótfaluval, így Esztergom vagy Szentendre felől is megközelíthető a város (a rév kiszolgáló útja a váci oldalon a 12 303-as, a túlparton az 1114-es út). Amióta megépült a 2/A út (M2-es autóút), a Budapest–Ipolyság–Krakkó útvonal elkerüli a várost.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel