Bezárás

5. kerület, Hercegprímás utca

Kiadó étterem, vendéglő...
Alapterület 110 m²
Ár havonta 1 200 000 Ft
  • Térkép
Remete Ildikó
06 20 776 ···
Paris Home Ingatlancentrum
Üzenetet küldök

Kiadó étterem, vendéglő...

Légkondicionáló van
Min. bérleti idő 2 év
Kiadásra kínálunk az Arany János utca és a Hercegprímás utca sarkán, forgalmas helyen, a Bank Center mellett egy 110 nm-es, teljeskörűen felújított (burkolatok, vezetékek, világítás, klimatizálás, stb.), jelenleg sushi ételbárként funkcionáló önálló, utcai bejáratos és kirakatos üzlethelyiséget hosszú távra (akár fix 5 évre).
A földszint 78m2, galériája 32m2-es. Lent kiszolgáló tér+kiépített főzőkonyha, az emeleten leülő tér+vendég mosdó+szociális blokk.
Az ingatlan alkalmas ételbárnak, kávézónak, szolgáltató egységnek (pl. borbély szalon, fodrászat), ruhaüzletnek, vagy más kereskedelmi, vagy szolgáltató tevékenységre.
Megfelelő áramerősség és elszívás megoldott, ami nagy kincs a belvárosban. Meleg konyha üzemeltetés engedélyezett. Egy korábbi ételbár profilból megmaradt szinte új konyhai berendezések (hidegen és melegen tartó vitrinek, sütők, konyhai rozsdamentes mosogató, hűtött munkaasztal, stb) és más berendezési tárgyak kedvező áron átvehetők, vagy akár bérbe is vehetők. A jelenlegi berendezés is átvehető adott esetben.
A rezsi fogyasztás mérése önálló almérőkön történik.
A bérleti díj 1,2 millió Ft+áfa/hó, háromhavi kaucióval bérelhető, megbeszélés szerint átvehető!

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 776 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?