5. kerület, Széchenyi István tér 7-8

Kiadó irodahelyiség irodaházban
Bomba ár
Alapterület 3 000 m²
Min. bérelhető 10 m²
500 € 175 000 Ft
  • Térkép
Kérem, ingatlanközvetítők ne keressenek!
06 30 183 ···
Üzenetet küldök

Kiadó irodahelyiség irodaházban

Energiatanúsítvány AA++
Irodaház kategóriája A vagy A+
Emelet 1
Épület szintjei 8
Légkondicionáló van
Bútorozott igen
Költözhető azonnal
Min. bérleti idő nincs
Üzemeltetési díj nincs megadva
Minimum bérelhető terület 10 m²
Tetőtér nem tetőtéri
Parkolás teremgarázs hely - bérelhető
Az irodaházban lévő teljesen bútorozott irodaterületen a fizetendő díj munkaállomásonként kerül meghatározásra. Ez magában foglalja az üzemeltetési- és rezsidíjakat, így egy laptoppal akár holnap költözhet! A hirdetésben lévő összeg 2 munkaállomásra vonatkozik.

Budapesti business centerünk az A+ kategóriás, prémium minőségű Roosevelt 7/8 irodaházban biztosít teljesen felszerelt és bútorozott irodákat olyan feltételekkel, melyeket az üzleti igényeihez igazítottunk. A lokáció egyedi jellege a gyönyörűen helyreállított történelmi Széchenyi István tér és Dunapart közelségének köszönhető.

Az irodaházat kiváló lokációja, csúcstechnológiájú építészeti megoldásai, tágas és csábító közös terei, kimagasló anyagminősége és bőséges benapozottsága teszi páratlanná. Ügyfeleink számára olyan helyben elérhető szolgáltatások is rendelkezésre állnak, mint például a 10-től 60 főig bővíthető konferenciatermek, kávézó, éttermek, utazási iroda és egy magánkórház; nem beszélve Budapest lüktető belvárosának pozitív energiáiról.

Az irodaház kiváló elhelyezkedése a garancia a Szent István Bazilika és a Dunapart életbevágóan fontos kulturális, kulináris és társadalmi tereihez való közelségre. Az épület köti össze a Gresham Palota és a Magyar Tudományos Akadémia által határolt területet, mely a századokon átívelő építészeti megoldások egyedülálló és lenyűgöző példája. A környék bármilyen tömegközlekedési eszközzel – pl. metro (500 m), buszok (20 m), villamos (50 m), hajó (100 m) – és autóval is könnyedén megközelíthető. A környék bármilyen tömegközlekedési eszközzel – pl. metró (500 m), buszok (20 m), villamos (50 m), hajó (100 m) – és autóval is könnyedén megközelíthető. A Nyugati pályaudvar 3 km-re, a főbb autópályák (M0, M1, M3, M7) 5 km-re, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér pedig 20 km-re található az épülettől.

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Kérem, ingatlanközvetítők ne keressenek!
06 30 183 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?