V. kerület, Lipótváros

Étterem, vendéglő bérleti joga átadó
V. kerület, Lipótváros
Ár
175 millió Ft
Alapterület
185 m²
Közvetítői azonosító: COM UZ013295VP
Azonosító: 32334601
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Kattintson az iroda (Otthon Centrum Flórián) összes hirdetéséhez
Vágó Péter
Otthon Centrum Flórián
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Étterem, vendéglő bérleti joga átadó

Légkondicionáló
van

Leírás

ÉTTEREM-BISZTRÓ-PIANOBÁR, BÉRLETI JOGA ELADÓ, A BAZILIKA SZOMSZÉDSÁGÁBAN!
LUXUS, MINŐSÉGI KIALAKÍTÁS!

Ha álmai vendéglátó helyét keresi, a legjobb helyen jár!

Belvárosban a BAZILIKA SZOMSZÉDSÁGÁBAN, profilváltás miatt , ELADÁSRA KÍNÁLUNK egy magas színvonalon kivitelezett, gyönyörűen felújított és átépített, jelenleg Bisztró-Étterem és Piano Bárként működő vendéglátóegység, 8 éves bérleti jogát - (Igény szerint hosszabbítható.), teljes berendezéssel, beépített bútorokkal, gépészettel és gépekkel.

Alapterülete 115 nm+ 70 nm teljes értékű galéria.

A földszinten található az üvegfallal leválasztott minőségileg felszerelt látványkonyha, elegáns vendégtér és a középpontban elhelyezett látványos bárpult.
Az emeleten került kialakításra, 16 fő számára kényelmesen használható VIP szoba, melynek az egyedi hangulatát a nagy méretű üvegfal fokozza, melyen keresztül a tágas vendégtérbe látunk le, és kellemesen növeli a térérzetet. A Női és Férfimosdók is ezen a szinten kaptak helyet, a gépészettel együtt, és a mosdók fotocellás ajtókon keresztül közelíthetőek meg.
A lépcső és a VIP szoba minőségi padlószőnyeggel lett burkolva, a vendégtérben nagy méretű padlóburkolat került mely könnyedén tisztítható.

Az egész hangulatot és a stílust, a jelenlegi bérlők egyben az üzlet Tulajdonosai álmodták meg, profi lakberendező csapat segítségével került megtervezésre és kialakítva, hogy a színek, berendezések és kiegészítők tökéletesen kiegészítsék egymást és elérjék a jelenlegi, kellemes, elegáns és minőségi összhatást.

Minden négyzet-centiméterre kiterjedő felújítás és átépítés 6 hónapja történt, aminek köszönhetően csak fogadni kell a vendégeket és nem kell foglalkozni semmivel.

Egyenlőre a vendégbefogadása a helynek összesen 67 fő (földszint 34 fő az asztaloknál +16 fő a bárnál, és 16 fő a VIP szobában, viszont igény szerint bővíthető.
Az egész helyiség klimatizált, és tökéletes szellőzőrendszer és légtechnika is kiépítésre került.

Hangtechnika be lett építve a földszinten és az emeleten is, mely zenés estre is kiváló lehetőséget nyújt. Piano van.

Nyári időszakban a terasz kb.30 fő részére kialakítható és az utcafrontos üveg-felület az ajtó kivételével teljesen kinyitható a terasz felé.
Az ár tartalmazza a berendezést, bútorokat, fogyóeszközöket, beépített technikát, automata ajtókat, gyakorlatilag az utolsó csavarig minden az új bérlő tulajdona lesz.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Kattintson az iroda (Otthon Centrum Flórián) összes hirdetéséhez
Vágó Péter
Otthon Centrum Flórián