Bezárás

5. kerület, Szent István tér

Étterem, vendéglő... bérleti joga átadó
Alapterület 185 m²
Ár 135 millió Ft
  • Térkép
Németh Tímea
06 70 256 ···
Dream Home Ingatlan
Üzenetet küldök

Étterem, vendéglő... bérleti joga átadó

Légkondicionáló van
ÉTTEREM-VENDÉGLŐ-BÁR, BÉRLETI JOGA ELADÓ, A BAZILIKA SZOMSZÉDSÁGÁBAN!

ÁR CSÖKKENÉS!!!
******************

LUXUS, MINŐSÉGI KIALAKÍTÁS!

Ha álmai vendéglátó helyét keresi, a legjobb helyen jár!

Belvárosban a BAZILIKA SZOMSZÉDSÁGÁBAN, profilváltás miatt , ELADÁSRA KÍNÁLUNK egy magas színvonalon kivitelezett, gyönyörűen felújított és átépített, jelenleg Étterem és Bárként működő vendéglátóegység, 9 éves bérleti jogát - (Igény szerint hosszabbítható.), teljes berendezéssel, beépített bútorokkal és gépekkel.

Alapterülete 115 nm+ 70 nm teljes értékű galéria.

A földszinten található az üvegfallal leválasztott minőségileg felszerelt konyha, elegáns vendégtér és a középpontban elhelyezett látványos bárpult.
Az emeleten került kialakításra, 16 fő számára kényelmesen használható VIP szoba, melynek az egyedi hangulatát a nagyméretű üvegfal fokozza, melyen keresztül a tágas vendégtérbe látunk le, és kellemesen növeli a térérzetet. A Női és Férfimosdók is ezen a szinten kaptak helyet, a gépészettel együtt, és a mosdók fotocellás ajtókon keresztül közelíthetőek meg.
A lépcső és a VIP szoba minőségi padlószőnyeggel lett burkolva, a vendégtérben nagyméretű padlóburkolat került mely könnyedén tisztítható.

Az egész hangulatot és a stílust, a jelenlegi bérlők egyben az üzlet Tulajdonosai álmodták meg, profi lakberendező csapat segítségével került megtervezésre és kialakítva, hogy a színek, berendezések és kiegészítők tökéletesen kiegészítsék egymást és elérjék a jelenlegi, kellemes, elegáns és minőségi összhatást.

Minden négyzet-centiméterre kiterjedő felújítás és átépítés 1 éve történt, aminek köszönhetően csak fogadni kell a vendégeket és nem kell foglalkozni semmivel.

Egyenlőre a vendégbefogadása a helynek összesen 62 fő (földszint 30 fő az asztaloknál +16 fő a bárnál, és 16 fő a VIP szobában, viszont igény szerint bővíthető.
Az egész helyiség klimatizált, és tökéletes szellőzőrendszer és légtechnika is kiépítésre került.

Hangtechnika be lett építve a földszinten és az emeleten o is, mely zenés estre is kiváló lehetőséget nyújt.

Nyári időszakban a terasz kb.30 fő részére kialakítható és az utcafrontos üveg-felület az ajtó kivételével teljesen kinyitható a terasz felé.
Az ár tartalmazza a berendezést, bútorokat, fogyóeszközöket, a nevet és hozzátartozó social média felületeket.

A bérleti jog átvétele után a bérleti díj 1.500.000 +áfa / hó

Érdeklődés esetén hívjon bizalommal, megtekintés rugalmasan megoldható.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 256 ···
Üzenetet küldök