Bezárás

5. kerület, Hold utca 25.

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Alapterület 763 m²
Ár 639,7 millió Ft
  • Térkép
Debreceni Ferenc
06 30 357 ···
Success Key Real Estate Kft.
Üzenetet küldök

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség

Ingatlan állapota felújítandó
Építés éve 1950 előtt
Emelet földszint
Budapest belvárosában, karnyújtásnyira a Batthyány Lajos-örökmécsestől, Szabadság tértől, Parlamenttől és a Duna parttól kínálunk eladásra egy üzlethelyiséget. Az épületet 1884 -ben eklektikus stílusban Singer Jakab építtette, kívül-belül jó állapotú, 4 emeletes, liftes társasház.
A 763 m2-es 3 szintből álló üzlethelyiség a Hold és a Kálmán Imre utca sarkánál található. A földszint 444 m2-es, egy részén impozáns belmagasságú, ideális fogadó tér. Helyet kapott még ezen a szinten több nagyobb utcai nézetű szoba, illetve kiszolgáló és raktár helységek. A galéria két nagyobb szobával rendelkezik, illetve földszint légterével egy légtérben található helység. Emellett több szoba és kiszolgáló helységek is vannak. A pince rész 319 m2-es, több nagyobb helység, raktár és kiszolgáló helyiség található.
Kiválóan alkalmas bank, ügyfélszolgálat, bemutatóterem vagy vendéglátó egységnek.
Az ár a jelenlegi állapotra vonatkozik, a befejezés Önre vár. A kivitelezésben szakembereink készséggel állnak a rendelkezésre.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó üzlethelyiségek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

Success Key Real Estate Kft.
Az iroda összes hirdetése
06 30 357 ···
Üzenetet küldök