V. kerület, Petőfi Sándor utca

Eladó tégla lakás
Áron alul
V. kerület, Petőfi Sándor utca
Alapterület
110 m²
Szobák
4
Azonosító: 31980085
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó tégla lakás

Ingatlan állapota
felújított
Építés éve
nincs megadva
Komfort
duplakomfortos
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Emelet
3
Épület szintjei
nincs megadva
Lift
van
Belmagasság
3 m-nél magasabb
Fűtés
gáz (cirko)
Légkondicionáló
van
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Fürdő és WC
külön és egyben is
Tájolás
nincs megadva
Kilátás
utcai
Erkély mérete
nincs megadva
Kertkapcsolatos
nincs megadva
Tetőtér
nincs megadva
Parkolás
nincs megadva

Leírás

for english please scroll down

ÚJSZERŰ lakás 1.140.000/nm ÁRON ALUL!! RENDKÍVÜL JÓ ELOSZTÁS!
NAPPALI + 3 Háló!! UTCAI, DUPLAKOMFORT! LIFTES SZÉP HÁZ!..KÉT GENERÁCIÓNAK IS!!

Egy igazán különleges és egyedi lakást kínálunk eladásra a V. kerület szívében a belváros legnívósabb részén. A 107 nm-es ingatlan, elosztása kitűnő, 4 szobájából, 3 UTCAI nézetű, a negyedik egy csendes belső udvarra néz. Az igazi különlegessége viszont abban rejlik, hogy használható két különálló lakásként is. Az udvari szobának, van külön fürdőszobája és kialakítható konyhája is, ennek köszönhetően ki is adható külön, vagy 2 generáció is elfér egymás mellett, de mégis külön lakásban.
Az ingatlan délkeleti fekvésű, rendkívül napos, világos. A tulajdoni lapon Petőfi Sándor utca van feltüntetve, de a 3 utcai szobája, a Városház utcára néz. A Városház utca védett terület, parkolási és forgalmi szempontból, az utca egyirányú, kis forgalmú, így a szobái csendesek.
A lakás teljes felújításon esett át, mind esztétikailag, mind műszakilag. A kémény új bélelést kapott, vadonatúj cirkó lett beszerelve, kicserélték a vezetékeket, villamos hálózatot, csöveket, radiátorokat,..egyszóval mindent!! Új, még nem használt a konyhabútor. DUPLAKOMFORTOS, az egyik fürdőszoba zuhanyzós, a másik kádas!
Központi elhelyezkedésének köszönhetően azonnal kiadható, remek befektetés. A ház kívül belül jó állapotú, rendezett lakóközösség. Rugalmasan megtekinthető, kulcs nálam. Az ár irányár!

NEWLY RENOVATED APARTMENT 1.140.000 / sqm UNDER PRICE !! EXTREMELY GOOD FLOOR PLAN: LIVING ROOM + 3 BEDROOMS !! STREET FACING WINDOWS, DOUBLE COMFORT! FOR TWO GENERATIONS !!

We offer a really special and unique apartment for sale in the heart of the 5th district in the most upscale part of downtown. The 107 sqm property has excellent 4 rooms, 3 of them with street views, the fourth overlooks a quiet inner courtyard. The real special feature, however, is that it can function as up to two separate apartments. The courtyard room has a separate bathroom and a kitchen also can be easily designed, that way it can be rented separately, or 2 generations can fit side by side, but still in a separate apartment.
The property is southeast facing, extremely sunny, bright. Városház street is a protected area, both in terms of parking and traffic. The street is one-way, with little traffic, so the rooms are quiet.
The apartment has undergone a complete renovation, both aesthetically and technically. The chimney was given a new lining, a brand new heating system was installed, the wires, electricity network, pipes, radiators were replaced, .. so basically everything in the apartment is new !! The kitchen furniture has not been used yet. DOUBLE COMFORT APARTMENT: one bathroom with a shower, the other with a bathtub.
Thanks to its central location, it is a great investment for immediate rent. The building is in good condition inside and outside, with a good residential community. Flexible viewing options, key with me. The price is target price!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel