Bezárás

5. kerület, Balassi Bálint utca

Eladó tégla építésű lakás
Alapterület 180 m²
Szobák száma 4
515 000 € 184,02 millió Ft
  • Térkép
Walter Management Kft.
06 30 683 ···
Walter Consulting Kft.
Üzenetet küldök

Eladó tégla építésű lakás

Ingatlan állapota jó állapotú
Komfort nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Emelet félemelet
Épület szintjei 6
Lift van
Belmagasság 3 m vagy magasabb
Fűtés házközponti
Akadálymentesített igen
Fürdő és WC nincs megadva
Tájolás délnyugat
Kilátás panorámás
Kertkapcsolatos nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Parkolás utca, közterület
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A téglaépítésű, sátortetős polgári társasház a múlt század elején épült. Magán viseli a kor építészeti stílusát. A főbejárat és a főlépcsőház felújítását már elkezdték, ezzel új pompát adva az épületnek. Földszint + 5 emelettel épült, a ház aljában üzlethelyiségekkel. Lift természetesen van!

LAKÁS JELLEMZŐI:
Az eladásra kínált ingatlan hivatalosan az épület földszintjén található, de az épület adottságai, illetve az alatta lévő üzletek teljes belmagassága miatt az utcáról nézve inkább 1. emeletnek felel meg.
Teljes alapterülete 181nm. Jelenleg 4 hatalmas szoba, nagy előszoba, hall, étkezős konyha, 2 tusoló, külön WC, fürdőszoba alkotja. Az elmúlt években hostelként üzemelt teljes kihasználtsággal, most a képeken látható állapotban, üresen várja új tulajdonosát. Műszaki állapota jó, földelt, réz villanyvezetékek vannak, az ablakokon redőny található, riasztórendszer és kártyás-kódos beléptetőrendszer került beszerelésre. Esztétikailag kifogástalan, a közelmúltban teljes festést, mázolást végeztek, az eredeti fa parkettát helyreállították. Az ablakok, ajtók jól zárnak. Az impozáns tereknek és a nagy ablakoknak köszönhetően a nap szinte minden szakában világos. Beosztása könnyedén tovább alakítható, 6-7 szoba megvalósítása lehetséges! Akár két külön lakássá is bontható! Csak a nappali 52,5nm! Fűtéséről a ház központi kazánja gondoskodik, a használati meleg vizet pedig villanybojler adja.

MÉRETEK:
Teljes alapterület: 181 nm
Nappali: 52,5 nm
Szoba 1: 19,7 nm
Szoba 2: 20 nm
Szoba 3: 22 nm
Konyha: 26,5 nm
Hall: 17 nm
Belmagasság: 3,60 m

Tehermentes, rendezettek a tulajdoni viszonyok, gyorsan birtokba vehető!

KÖLTSÉGEK:
Közös költség 53.928,- Vízóra beszerelhető, ez esetben a közös költség 41.704 Ft lesz. A fűtés havi átalánya 45.582 Ft. Az elektromos áram díja a mérőóra szerint fizetendő.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 150-199 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó téglalakások ára alapján számoltuk ki. A lakások m2 árába az alapterületen kívül az erkély 50%-át is beleszámítjuk.

Kapcsolat a hirdetővel

Walter Management Kft.
A referens összes hirdetése
Walter Consulting Kft.
Az iroda összes hirdetése
06 30 683 ···
Üzenetet küldök