Üllő, Külterület

Eladó tanya
Üllő, Külterület
Telekterület
88300 m²
Azonosító: 32362819
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Balázs Nikolett
Referens összes hirdetése
TOP3 Fővám tér Kft.
Iroda összes hirdetése
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó tanya

Ingatlan állapota
nincs megadva
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Tetőtér
nincs megadva

Leírás

Kitűnő lehetőség! Budapest vonzáskörzetében!
Csak a TOP3 kínálatában!

Üllő határán, közigazgatásilag a településhez tartozóan kínálunk ELADÁSRA, egy kitűnő adottságokkal rendelkező, széles körű befektetési lehetőségeket kínáló méretéből adódóan akár többféleképpen egyidejűleg hasznosítható, több mint 8 hektáros földterületet.

A több szempontból ideális elhelyezkedésnek, és a terület talaj típusának illetve annak minőségének, a környezet kialakításának köszönhetően, kitűnően alkalmas akár agrár turizmus szempontjából népszerű létesítményeknek, vagy akár tanyás jellegű kialakításra. Lovarda vagy egyéb más állattartó területként is remek választás, hiszen ez esetben a fentieken kívül nagy előnye az Állatorvostudományi Egyetem Lógyógyászati Tanszék és Klinika gépjárművel 5-10 percen belüli elérhetősége.

Mindezeken kívül az M0-s és az M4-es autóutak közelsége miatt kiváló logisztikai övezetbe esik, így akár ennek kapcsán, igény szerint sokféleképpen hasznosítható, kialakítható, méretéből adódóan, akár egyben akár több részre osztva a vonatkozó építéshatósági szabályozások keretein belül.

A Budapesttől, autóval 20-25 perc alatt elérhető, jelenleg ősgyeppel fedett, megfelelően gondozott terület, telekhatárainak szomszédságában, telepített erdők illetve magán tulajdonú tanyák találhatóak. Praktikusan a környező főút vonalakról több irányból is könnyedén megközelíthető, útvonaltól függően kb. 800-1000 m-t szükséges,l jól járható rendezett föld úton megtenni.

Az építéshatósági besorolása Mt azaz Tanyás mezőgazdasági övezet.
Az erre vonatkozó Önkormányzati, építéshatósági szabályozása alábbiakban olvasható..

Tanyás mezőgazdasági övezet (Mt)

(1) A szabályozási terven Mt jellel jelölt tanyás mezőgazdasági övezet, mely elsősorban a növénytermesztés, az állattartás és állattenyésztés, továbbá az ezekkel kapcsolatos, a saját termék feldolgozására, tárolására és árusítására szolgáló lakó- és gazdasági épületek együttese elhelyezésére szolgál.

(2) Az Mt jelű övezetekben elhelyezhető építmények:
a) mezőgazdasági hasznosítású gazdasági célú építmények, (pl. állattartó épületek, terménytárolók, szárítók, gépjárműtárolók, gépjavítók, trágyatárolók),
b) lakóépület
,c) agrár turizmushoz tartozó építmények.

(3) A kialakítható lakóépületben a tulajdonos számára legfeljebb két lakás létesíthető.
(4) Lakóépület hiányos közművesítettség rendelkezésre állása esetén építhető, a közművesítettség mértékére vonatkozó egyéb előírások figyelembevételével.

(5) Az Mt jelű övezetre vonatkozó, következő egyedi előírások alkalmazandók:a)
A kialakítható telek legkisebb területe-a már beépített telkek kivételével-4000m2,b) A beépítettség mértéke legfeljebb 10%, a már beépített telek a meglévő kialakult beépítettség szerint újraépíthető, A beépítési mód szabadon álló. Az épületek elhelyezésénél legalább 7,0 m mélységű előkertet és a szomszédos telekhatártól minimum 4,0 méter széles oldalkertet és 10,0 m mélységű hátsókertet kell biztosítani.
Lakóépület épület magassága nem haladhatja meg az 5,0 m-t, egyéb épület épület magassága a 7,5 m-t. A mezőgazdasági tevékenységhez szükséges üzemi építmények magassága a technológiai igény függvényében határozandó meg.


Finanszírozás:
Az ingatlan banki finanszírozással is megvásárolható.
Várjuk kedves ügyfeleinket ingyenes hiteltanácsadásra, ahol a legkedvezőbb banki ajánlatok közül választhatnak.

Műszaki:
-Elektromos áram a területen belül.

Környék:
Külterületi elhelyezkedése mellett, az aszfaltozott főútról könnyedén, jól járhatóan kialakított föld útról megközelíthető. A környéken a terület hasznosítási lehetőségeinek megfelelően minden fontosabb létesítmény elérhető közelségben megtalálható.
A közvetlen környezetében lévő tanyák, telepített erdők, rendezett karbantartott szomszédságot biztosítanak, bár a telekméretekből adódóan gyakorlatilag jelenlegi vagy akár jövőbeni közvetlen szomszédokkal nem kell számolnia tulajdonosának.

Közlekedés:
Az ideális közelségben lévő, zaj szempontjából már nem érzékelhető M0-ás és M5-ös autópályának köszönhetően, autóval akár 20-25 perc alatt Budapestre, illetve Üllő és Felsőpakony központjába, egyaránt 10-15 perc alatt eljuthatunk.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, további információk illetve a terület megtekintése kapcsán, várom megtisztelő hívását!
A(z) TOP3 Fővám tér Kft. weboldala
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Balázs Nikolett
Referens összes hirdetése
TOP3 Fővám tér Kft.
Iroda összes hirdetése