Bezárás

Újlengyel, Pest megye

Eladó szálloda, hotel, panzió...
Alapterület 3 000 m²
Ár 71,5 millió Ft
  • Térkép
Bartha Béla
06 70 290 ···
B-Ház Ingatlan
Üzenetet küldök

Eladó szálloda, hotel, panzió...

Budapesttől 30 percre, az M5-ös autópálya mellett található Újlengyel iparűzés mentes településén eladóvá vált egy gyermeküdültetésre, falusi turizmus létrehozására alkalmas ingatlan. A 3000 nm-es, összközműves telken található 260 nm-es ház földszinti részén előszoba, 3 tágas, világos szoba, társalgó, egy tágas amerikai konyhás nappali , fürdőszoba, külön WC lett kialakítva. Az emeleten található 3 szoba, melyek közül 2 szoba gardróbbal és beépített szekrénnyel van ellátva, a harmadik szobához tartozik egy 2 nm-es erkély is, és jelenleg társalgószobaként funkcionál. Az emeleti részen is található fürdőszoba+WC. A ház 2 oldalán nagyméretű fedett terasz lett kialakítva , mely összesen 100 nm-es, és a teraszokon ülőgarnitúrák, hintaágyak lettek elhelyezve.
A házban padlófűtés van kiépítve mind az emeleten, mind a földszinten. Ezen kívül egy vegyestüzelésű kazán is kiépítésre került, amely a meleget radiátorokon keresztül biztosítja(A rendszer könnyedén átalakítható központi (gáz) fűtésre.), valamint a hálószobákban gázkonvektorok is fel vannak szerelve. A hűtést pedig inverteres klímák látja el.
A ház alatt található pincében egy utcafronti bejáratú garázs lett kialakítva, mely 2 autó számára biztosít parkolási lehetőséget. A garázs mellett hatalmas tárolóhelyiségek találhatóak,melyek sokrétű felhasználást biztosítanak, és nem csak tárolásra alkalmasak.
A parkosított kertben helyet kapott egy világítással rendelkező medence (21m2; 1.3m mélység.) és egy fatüzelésű autentikus finn szauna is ami rönkfából lett kivitelezve, valamint 2 kő grill/szalonnasütő hely és egy kis halastó, továbbá egy kemence is. Az udvaron több pergola biztosítja a megfelelő mennyiségű árnyékot a pihenéshez.
Mivel a tulajdonos sportlovak kiképzésével foglalkozott, ezért a jól felszerelt,minden igényt kielégítő 120 nm-es lóistállóban minden megtalálható, amely a lovagláshoz, lovak tartásához elengedhetetlen.Többek között: 3 box, 3 állás, 2 póni box, szerszámos/nyereg kamra, melegvizes mosóhelység. Az istálló mögött található egy 20m X 40m pálya teljes megvilágítással és egy karám fedett résszel. Távolabb egy fedett takarmánytároló látható. A terület teljes terjedelmében drótkerítéssel van körbevéve. A telek két oldalról is megközelíthető. A telek első része a falu központjában található, ahonnan a távolsági buszmegálló, iskola, óvoda, boltok, gyógyszertár, háziorvosi rendelő, önkormányzat 4-5 perc sétával elérhetőek. A telek hátsó részén található kapun kilépve azonban már erdős, rétes , lovaglásra, kirándulásra kiválóan alkalmas területre jutunk.
Mivel Újlengyel az M5-ös autópálya mellett helyezkedik el, de jól megközelíthető a 405-ös főútról is, és a település iparűzési adómentességet élvez, így az ingatlan kiváló befektetés . Kialakításának köszönhetően egyaránt alkalmas gyermeküdültetésre, falusi turizmus kialakítására és természetesen álmai otthonának.
Vállalkozóknak, nagycsaládosoknak, lovasoknak, falusi turizmus létrehozásán gondolkodóknak…!

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 290 ···
Üzenetet küldök