Bezárás

Újlengyel, Pest megye

Eladó tanya
Videó elérhető
Alapterület 800 m²
Telekterület 220 000 m²
800 000 € 288,96 millió Ft
  • Térkép
Nagy Zsuzsanna
06 30 377 ···
Indra Ingatlan
Üzenetet küldök

Eladó tanya

Ingatlan állapota nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
22 hektáros, teljesen önellátó, több generációnak is alkalmas luxus tanyabirtok, igényes felszereltséggel, intim, biztonságos környezetben eladó!

Szakadjon el a városi kiszolgáltatott létből és kezdjen új életet egy minden igényt kielégítő, az ingatlanpiacon egyedülálló tanyán! Itt mindent megtalál, ami a mindennapi kényelmes élethez szükséges! Élvezze a természet és a szabadság szépségét, érzését!

ELHELYEZKEDÉS:
A birtok Budapesttől mindössze 30 kilométernyire, biztonságos, iparűzési adómentes község erdős területén, Magyarország közepétől néhány kilométernyire található. A községben évek óta nincs bűneset, biztonságos település. A külterületi részeket a Polgárőrség és a Vadásztársaság vigyázza.

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG:
A fővárostól az M5 autópályáról lehajtva, kb. 7-8 percnyire aszfaltozott úton haladva - az utolsó 1 km pedig személyautóval is jól járható homokos földúton – közelíthető meg.


BIRTOKKÖZPONT:
Tulajdoni lapon szereplő megnevezés: 5.755 nm „kivett terület lakóház udvar”.
Körbekerített, biztonsági kamerarendszerrel ellátott egység. Ez a terület az építményekkel együtt külön is megvásárolható. Ez azonnal megvehető, azonnal költözhető. Nem szükséges külön engedély, nem kell Aranykalászos Gazda végzettség hozzá!

LAKÓÉPÜLET:
300 nm + részben beépített tetőtér + vendégház.

Az épület eredetileg 1952-ben, tanyasi iskolának épült. 2012-ben, a jelenlegi Tulajdonos teljes körű esztétikai és műszaki felújítást végeztettt. A főfalakon kívül itt minden új, beleértve a tetőt és az összes vezetéket valamint a fűtésrendszert is.


A ház főbejárata a tornácról nyílik, ahonnan azonnal a 62 nm nagyságú nappali / étkezőbe jutunk. A tágas, ízlésesen berendezett tér igen impozáns és barátságos hangulatú. A középpontjában Győre Emília iparművész által tervezett és készített, nyitott ajtóval is működtethető kemence található, amely mind esztétikailag, mind funkcionálisan jó választás volt. A központi tér szerves folytatása az egyedi bútorokkal beépített, gépesített tágas konyha, melynek éke a 100 éves vízmelegítős csikós tűzhely.
A nappali részből egy közösségi helyiségbe jutunk, innen nyílnak a tágas, saját fürdőszobával rendelkező szobák. A központi tágas fürdő szaunával, exclusive aranyozott mozaik díszítéssel és prémium szaniterekkel ellátott.

A tetőtér részben beépített, de a kiállások a fűtéshez és a vizes helyiségekhez megvannak. A jelenlegi szobák száma 8, de a tetőtér teljes beépítésével még min. nagy területű 2 szoba alakítható ki.

További extrák:
-kerti grillező: búbos kemence, argentin grill és halfüstölő – minden prémium minőség!
-vendégház
-kerti tó finn stílusú faházzal, meditációs domb vízeséssel
-sport: kosárpálya, fedett asztalitenisz, kispályás foci stb.
-fedett gépkocsi beállók
-2 pince, tárolók, műhelyek stb.

LOVAS SPORTOK:
A birtok kiválóan alkalmas a lovas sportok szerelmeseinek is! 5 igényes boksz van (akár bértartásra is) valamint adott a lovak számára a legideálisabb talaj a mintegy 10 km hosszúságú homokos földút, mely közvetlenül a birtok mellett helyezkedik el. Ritka kincs az ilyen terep a lovas sportot kedvelőknek.


GAZDASÁG / ÖNELLÁTÁS:

Mezőgazdaság és állattartás:
-Állatok: 5 bokszos lóistálló (kifutóval, fagymentes itató, gumiszőnyeg) közvetlen kijárattal a 4 hektáros legelőre. A birtok mellett 10 km hosszúságú homokos földút, mely kiváló terep a lovak számára. Ólak: sertés, nyúl, szárnyasok és kérődzők számára.
-Növények: gyümölcsfák, zöldség- és fűszer kert, takarmány, erdőgazdálkodás
-Ipari létesítmények: húsfeldolgozó, füstölő és egyéb ipari lehetőségek

A gazdaság gépesített: minőségi traktorok, fűnyíró és egyéb berendezések a vételár részét képezik.

Önellátó birtok: az ivóvíz tisztaságú fúrt kút (a vízhálózat kialakítva a teljes területen) , az áramot napkollektorok termelik, a szennyvíz 3 fázisú bio szennyvíztisztítóval megoldott, amely gyökérzónás öntözésre is alkalmas, a fűtés pedig egyszerűen és többféle biztonságos módon is működik (automatizált Pellet kazán + bálás kazán + kemence + padlófűtés)

Béke, nyugalom, gyönyörű környezet, szabadság, függetlenség, madárcsicsergés …

MEZŐGAZDASÁGI FÖLDTERÜLETEK:
21,5 hektár – ezen területek megvásárlásához Aranykalászos Gazda képesítés szükséges!
Birtok: vágásérett akác és nyár, akác erdő, rét/legelő és szántó

AZ INGATLAN ÁRA: 800.000 EURO. AZ ÁR TARTALMAZZA A LAKÓINGATLANT - TELJES BERENDEZÉSSEL EGYÜTT - , VALAMINT A 22 HEKTÁROS MEZŐGAZDASÁGI FÖLDTERÜLETET.

Az ingatlan azonnal költözhető!

KÉRÉS ESETÉN TOVÁBBI RÉSZLETESEBB INFORMÁCIÓT ÉS ALAPRAJZOT KÜLDÜNK! KIZÁRÓLAG MEGFELELŐ ANYAGI HÁTTÉRREL RENDELKEZŐ ÉRDEKLŐDŐK JELENTKEZÉSÉT VÁRJUK!


Kapcsolat a hirdetővel

06 30 377 ···
Üzenetet küldök