Újfehértó, Északi városrész Eladó telephely
Alapterület 550 m2
Telekterület 8000 m2
Azonosító: 33964585
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 270 Felfedés
print Nyomtatás visibility_off Megjelenítés Elrejtés warning Hiba jelzése
Eladó telephely
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Leírás

Nyíregyháza és Debrecen között Újfehértón a 4-es főút út mentén eladó egy 8000m2 telken lévő kiváló állapotú, több épületből álló csarnok.

Az ingatlan főbb jellemzői:

Jelenleg is működő, de összességében 13 éve tevékenykedő kft-vel eladó a csarnok, meglévő ügyfélkörrel! A telek  nagysága több kamion beállására, illetve közlekedésére alkalmas. Részben zúzottköves és betonozott burkolattal.

Az épületek egy kb 100m2-es ház, mely raktározásra és kisebb felújítással akár irodának is megfelel, teljes közművel ellátott, a csarnokok Lindab szerkezetű, de téliesített, fűtése vegyestüzelésű kazán, 1100l-es puffertartállyal kombinálva, de az udvarban a gázcsonk is meg van. Van egy 150m2-es műhely egyenként 3 szekcionált garázs kapuval, az épület végében helyezkedik el egy autó mosó. Gumis műhelyként üzemel, felszerelve az összes gépekkel és szerszámokkal, mely a vételár részét képezi. A műhelyen belül található még egy 12m2-es iroda, wc és kézmosóval és egy szintén 12m2-es öltöző, wc és kézmosóval. A következő épület egy 160m2-es kamion mosó, mögötte egy külön zárt épület van, mely raktárként funkcionál 200m2-en. Ipari áram van!!

Mivel a telephely teljes berendezéssel, gépekkel, 13 éve jelenleg is működő kft-vel, ügyfélkörrel, árukészlettel eladó, csak a személyes dolgait kell hoznia magával és már folytathatja is a tevékenységet tovább!!

Ha más vállalkozásban gondolkodik, akkor a Kft nélkül is megvásárolható.
Kiváló pályázati lehetőség, mivel több kritériumnak is megfelel.

Részletes információért, hogy mennyibe kerül a telephely, illetve milyen összegű árukészletet tartalmaz az ár, hívjon  bizalommal és megbeszéljük.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Újfehértó, Északi városrész
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 269,09 ezer Ft/m²
Újfehértó 117,45 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó ipari ingatlanok ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 270 Felfedés
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch