Bezárás

Tura, Külterület 0109/14-15 hrsz

Eladó egyéb ipari ingatlan
A hirdető nem töltött fel fotókat
Alapterület 2 000 m²
Telekterület 55 145 m²
Ár 257 millió Ft
  • Térkép
Ingatlanközvetítők megkeresését is szívesen fogadom!
06 20 931 ···
Üzenetet küldök

Eladó egyéb ipari ingatlan

Heves megye határán, de még Pest megyében, Turán az M3-as autópálya mellett, a most felújított Turai kastélytól 1,8 km-re található, Alsóréti major. A Schlossenberger kastélyhoz tartozott , a báró idején. . Azóta több mindenre hasznosították, új épületekkel bővült.Kiépített úthálózattal és saját 55140nm területtel rendelkező, bővíthető ipari raktárak, melyek több dologra hasznosíthatóak. Összes közművel, 257 M Ft + Áfa- ért eladó! Az épületek és nagyszámú nyílászárói nappali fényt biztosítanak. Az épületek körül belső úthálózat teljes értékű megközelítést tesz lehetővé, kamionnal meg lehet fordulni. A jelenlegi gyártó csarnok főépület 890 nm alapterületű, valamint 120 nm-es szociális rész található (öltözők, fürdők, irodák). Az egységek egybenyithatók, méretük tetszés szerint növelhető.
A területen található még egy 780 nm csarnok, mely osztható tetszőlegesen. Targoncával kiválóan működőképes rakodást lehet biztosítani. Valamint egy 500 nm-es felújítandó csarnok is megtalálható. Tüzivíz tárolóval ellátott.
Továbbá egy ház 80.nm, mely az ott tartózkodásra is kiválóan alkalmas. Itt 2 szoba, 2 fürdő, valamint amerikai konyhás nappali biztosítja a kényelmet.2020-ban teljesen fel lett újítva.
Valamint saját fúrt kút biztosítja a vizet és saját villanytrafóval rendelkezik.a telep. Ipari gáz áll a tulajdonos rendelkezésére. Kereskedelmi, szolgáltató gazdasági terület GKSZ-2 besorolású.,40 %-a beépíthető. Lehetőséget ad a terület nagysága, elhelyezkedése telephely kialakítására, de akár Lovastanya, munkás szállás, panzió kialakítására.
Csendes vadregényes környezet, rengeteg benne rejlő potenciával.

Kapcsolat a hirdetővel

Ingatlanközvetítők megkeresését is szívesen fogadom!
06 20 931 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk