Tordas, Gyúrói út 1.

Eladó lakóövezeti telek
Tordas, Gyúrói út 1.
Ár
21 millió Ft
Telekterület
1482 m²
Közvetítői azonosító: COM M206913
Azonosító: 32595959
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Nóber László
OtpIngatlanpont - Nóber László
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség
25%
Szintterületi mutató
nincs megadva
Bruttó szintterület
nincs megadva
Villany
telken belül
Víz
telken belül
Gáz
telken belül
Csatorna
telken belül

Leírás

Eladó Tordason, a Tordaskert lakóparkban egy összközműves (földkábeles) lakóövezeti telek. Az ingatlan 1482 nm-es, 25 %-ban beépíthető. A telken található egy bruttó 120 nm-es házalap, az összes közművel. Az ide tervezett családi ház dokumentációját az új tulajdonos megkapja. A dombtetőn található parkosított lakókertben új építésű családi házak, társasházak találhatóak, az ott élők gyermekei számára saját játszótérrel, így kitűnő választás fiatal gyermekes családok, illetve nyugodt és biztonságos környéket keresők számára, mivel az egész lakópark kizárólag egy irányból közelíthető meg, átmenő forgalom nincs. Önálló családi ház, vagy kétlakásos ikerházfél építésére ideális. Kitűnő választás családok, összeköltözők számára.
Az ingatlan Budapesttől 15 percre, az M7-es lejárótól 3 km-re, a Western falu, a Tordasi Csárda és Kalandpark szomszédságában található. A Váli-völgy egyik gyöngyszeme, ahol az országban a második legtöbb a napsütéses órák száma. A településen 2010-ben átadott háromcsoportos óvoda és az ország egyik legszebb nyolcosztályos általános iskolája működik. Az alapfokú művészetoktatás (néptánc és népi hangszerek) országos hírű, a Pillikék Néptánccsoport sikert sikerre halmoz. Sportolási lehetőség a település központjában található sportpálya, futball és két tenisz pályával, valamint két fedeles lovarda. Kikapcsolódási lehetőséget kínál két horgásztó, és egy kalandpark. Három élelmiszer üzlet, virágbolt, kávézó, büfé, csárda működik a faluban.
Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat, lakástakarék-pénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.
Várom megtisztelő hívását.
M206913
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Nóber László
OtpIngatlanpont - Nóber László