Tordas, Gyúrói út

Eladó lakóövezeti telek
Tordas, Gyúrói út
Ár
12,88 millió Ft
Telekterület
830 m²
Azonosító: 32362912
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség
nincs megadva
Szintterületi mutató
nincs megadva
Bruttó szintterület
nincs megadva
Villany
telken belül
Víz
telken belül
Gáz
telken belül
Csatorna
telken belül

Leírás

BUDAPESTTŐL 15 PERCRE, SZÉKESFEHÉRVÁRTÓL 20 PERCRE KÖZVETLEN TULAJDONOSTÓL TORDAS LAKÓPARKI ÖSSZKÖZMŰVES LAKÓÖVEZETI TELEK ELADÓ!

A TELEKRE 30% BEÉPÍTHETŐSÉGGEL CSALÁDI HÁZ ÉPÍTHETŐ. MÉRETÉT TEKINTVE 20,5 MÉTER SZÉLES ÉS 40,5 MÉTER HOSSZÚ. JELLEMZŐEN KELET - DÉL-KELETI TÁJOLÁSÚ A TELEPÜLÉSRE PANORÁMÁS ENYHÉN LANKÁS TELEK.
A LAKÓPARKON BELÜLI ELHELYEZKEDÉSE KIFEJEZETTEN OPTIMÁLIS, IZOLÁLT.

A DOMTETŐN ELHELYEZKEDŐ PARKOSÍTOTT LAKÓPARK ÁTMENŐ FORGALOMTÓL MENTES, KIZÁRÓLAG EGY IRÁNYBÓL KÖZELÍTHETŐ MEG. KIFEJEZETTEN NYUGODT, HÁBORÍTATLAN MILLIŐ BIZTOSÍT NYUGALMAT ÉS BIZTONSÁGOT A NEMRÉG ÉPÜLT ÉS AZ ÚJ ÉPÍTÉSŰ CSALÁDI ÉS TÁRSASHÁZAK TULAJDONOSAI SZÁMÁRA.
KIFEJEZETTEN IDEÁLIS KÖZEG TÖBB GYEREKES CSALÁDOK VAGY BÉKÉT ÉS BIZTONSÁGOT KERESŐ LEENDŐ INGATLAN TULAJDONOSOKNAK.

MEGKÖZELÍTHETŐSÉGE AUTÓVAL 3 KILÓMÉTER AZ M7-ES AUTÓPÁLYA, DE TÖMEGKÖZLEKEDÉSSEL IS MEGOLDOTT A LAKÓPARK BEJÁRATÁTÓL BUSSZAL KÖZVETLEN SZÉKESFEHÉRVÁRRA VAGY MARTONVÁSÁRBA AHONNAN VONATTAL GYORSAN ELÉRHETŐ BUDAPEST.

A TELEPÜLÉS INFRSTRUKTÚRÁJA KIMONDOTTAN JÓ. AZ OKTATÁSRÓL GYÖNYÖRŰ 8 OSZTÁLYOS ÁLTALÁNOS ISKOLA, MÍG AZ KICSIKRŐL A 2010-BEN ÉPÜLT 3 CSOPORTOS ÓVODA GONDOSKODIK. A SPORTOLÁSI LEHETŐSÉGEKET A FUTBALL PÁLYA, TENISZ PÁLYA ÉS A LOVARDA BIZTOSÍT. A SZORAKOZÁSI LEHETŐSÉGEK TEKINTETÉBEN EMLÍTÉST ÉRDEMEL AZ ORSZÁGBAN EGYEDÜLÁLLÓ WESTERN FALU ÉS KALANDPARK, SZARVAS FARM, HORGÁSZTÓ.

AMENNYIBEN NEM SZERETNE VESZŐDNI AZ ÉPÍTKEZÉS SZÁMOS BIZONYTANSÁGÁVAL ÉS BAJLÓDNI A MESTEREKKEL,EZ ESETBEN SEGÍTSÉRE LEHETEK EGY KISZÁMÍTHATÓ, GYORS OTTHONTEREMTÉSBEN.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély