Tordas, Tordaskert

Eladó lakóövezeti telek
Tordas, Tordaskert
Telekterület
1262 m²
Közvetítői azonosító: COM M196113
Azonosító: 32275368
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Nóber László
OtpIngatlanpont - Nóber László
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség
25%
Szintterületi mutató
nincs megadva
Bruttó szintterület
nincs megadva
Villany
telken belül
Víz
utcában
Gáz
telken belül
Csatorna
telken belül

Leírás

Eladó Fejér megyében, Tordason, egy összközműves lakóövezeti telek. Az ingatlan 1264 nm-es, 25%-ban beépíthető. A telek 20m x 64m hosszú.
A dombtetőn található parkosított lakókertben új építésű családi házak, társasházak találhatóak, így kitűnő választás gyermekes családok, illetve nyugodt és biztonságos környéket keresők számára, mivel az egész lakópark kizárólag egy irányból közelíthető meg, átmenő forgalom nincs. Önálló családi ház, vagy kétlakásos ikerház építésére ideális.
Az ingatlan Budapesttől 15 percre, az M7-es lejárótól 3 km-re, a Western falu, a Tordasi Csárda és Kalandpark szomszédságában található. A településen 2010-ben átadott háromcsoportos óvoda és az ország egyik legszebb nyolcosztályos általános iskolája működik. Az alapfokú művészetoktatás (néptánc és népi hangszerek) országos hírű, a Pillikék Néptánccsoport sikert sikerre halmoz. Sportolási lehetőség a település központjában található sportpálya, futball és két tenisz pályával, valamint két fedeles lovarda. Kikapcsolódási lehetőséget kínál két horgásztó, és egy kalandpark. Három élelmiszer üzlet, virágbolt, kávézó, büfé, csárda működik a faluban. Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat, lakástakarék-pénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Várom megtisztelő hívását.
M196113
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Nóber László
OtpIngatlanpont - Nóber László