Bezárás

Tokod, Komárom-Esztergom megye

Eladó egyéb ipari ingatlan
Alapterület 3 200 m²
Telekterület 1 m²
Ár 39,9 millió Ft
  • Térkép
Simon Péter
06 30 483 ···
Duna House Esztergom
Üzenetet küldök

Eladó egyéb ipari ingatlan

Ipari ingatlan eladó Tokodon.
Az ingatlan 4 szintes, szintenként 800 nm, tehát összesen 2400 nm, mely alkalmas gyártócsarnokok kialakítására. A főépület melett találhatóak még tárolók, raktárak, melyek az üveggyártáshoz használatos homok tárolására lettek kialakítva. Az ingatlan külön bejárattal rendelkezik, teljesen lekeríthető. Az épület statikailag kifogástalan vasbeton szerkezet. Hosszában harmadolva pilléres tartószerkezettel, tehát a belső tér nagyon rugalmasan alakítható. A hirdetésben található alaprajz tájékoztató jellegű.
Az ingatlanon elérhető az ipari áram-, víz-, gáz-, csatorna hálózat. Sőt közvetlenül az ingatlan mellett ipari vasútvágány található.
Tokod az adózás szempontjából nagyszerű választás a vállalkozóknak, mivel a közeli városokkal (~10%) ellentétben a helyi iparűzési csupán 2%, ugyanakkor karnyújtásnyira van Dorogtól, Esztergomtól, Budapesttől, Lábatlantól stb...
Elsősorban befektetők figyelmébe ajánlom az ingatlan.
Megtalálta a céljai megválósítására alkalmas ingatlant, de a vásárláshoz hitelre van szüksége?
VEVŐINKNEK MINDEN SZOLGÁLTATÁS DÍJMENTES!
DÍJMENTES Hitel Centrumunk banksemleges tanácsadással, és teljes körű hitel, és CSOK ügyintézéssel áll az Ön szolgálatára! A megfelelő feltételekkel CSOK igénybe vehető!
Hívjon bátran a hét bármelyik napján, hogy ez a remek lehetőségeket kínáló ingatlan az Öné lehessen.

39900000 Ft

Referencia szám: IP460628

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 483 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk